Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 05.08.2020. 10:30
  • Varaždinska, Ljubelj

U prevrtanju traktora smrtno stradao 61-godišnjak

Stradali je upravljao traktorom nizbrdicom te je izgubio nadzor nad upravljačem, navodi policija.

Foto: Depositphotos/Xalanx (ilustracija)
  • 703
  • 157
  • 0

U prevrtanju traktora smrtno je stradao 61-godišnjak. Još jedna tragedija zbog prevrtanja poljoprivrednog stroja, dogodila se 1. kolovoza oko 14 sati na šumskom putu iznad mjesta Ljubelj, u predjelu zvanom "Baraka".

Kako je izvijestila Policijska uprava varaždinska, stradali je upravljao traktorom nizbrdicom te je izgubio nadzor nad upravljačem, izišao van puta i udario u stablo nakon čega se stroj prepolovio i nekontrolirano prevrtao niz padinu. Tom prilikom je došlo do ispadanja vozača koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Stradavanje ovog traktoriste dogodilo se samo nekoliko dana nakon što je u Istri u prevrtanju poginuo 77-godišnjak. 

Podsjećamo, Policijska uprava istarska izvijestila je da se nesreća dogodila na području Višnjana. 

Nova tragedija: 77-godišnjak smrtno stradao u prevrtanju traktora

"Porečka je policija 29. srpnja oko 19. 20 sati zaprimila dojavu o prevrtanju traktora u naselju Kurjavići kraj Višnjana. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja ispod stroja pronađen je mrtav 77-godišnji muškarac. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije", navela je tad policija. 

Tragedija je u travnju dvaput pogodila i područje Krapinsko-zagorske županije. U prevrtanju traktora živote su izgubili muškarci u dobi od 53 i 64 godine. 


Tagovi

Policija Traktor Prevrtanje traktora Tragedija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).