Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 05.08.2020. 10:30
  • Varaždinska, Ljubelj

U prevrtanju traktora smrtno stradao 61-godišnjak

Stradali je upravljao traktorom nizbrdicom te je izgubio nadzor nad upravljačem, navodi policija.

Foto: Depositphotos/Xalanx (ilustracija)
  • 704
  • 157
  • 0

U prevrtanju traktora smrtno je stradao 61-godišnjak. Još jedna tragedija zbog prevrtanja poljoprivrednog stroja, dogodila se 1. kolovoza oko 14 sati na šumskom putu iznad mjesta Ljubelj, u predjelu zvanom "Baraka".

Kako je izvijestila Policijska uprava varaždinska, stradali je upravljao traktorom nizbrdicom te je izgubio nadzor nad upravljačem, izišao van puta i udario u stablo nakon čega se stroj prepolovio i nekontrolirano prevrtao niz padinu. Tom prilikom je došlo do ispadanja vozača koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Stradavanje ovog traktoriste dogodilo se samo nekoliko dana nakon što je u Istri u prevrtanju poginuo 77-godišnjak. 

Podsjećamo, Policijska uprava istarska izvijestila je da se nesreća dogodila na području Višnjana. 

Nova tragedija: 77-godišnjak smrtno stradao u prevrtanju traktora

"Porečka je policija 29. srpnja oko 19. 20 sati zaprimila dojavu o prevrtanju traktora u naselju Kurjavići kraj Višnjana. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja ispod stroja pronađen je mrtav 77-godišnji muškarac. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije", navela je tad policija. 

Tragedija je u travnju dvaput pogodila i područje Krapinsko-zagorske županije. U prevrtanju traktora živote su izgubili muškarci u dobi od 53 i 64 godine. 


Tagovi

Policija Traktor Prevrtanje traktora Tragedija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...