• Požar
  • 23.08.2019. 18:45
  • Zagrebačka, Kabal, Farkaševac

U požaru izgorjeli kuća i sve životinje

U kući je živjelo četvero djece starih sedam, osam, devet i deset godina, otac, majka i svekrva, u šoku je rekla Slavica Slunjski i dodala kako su od blaga imali tri svinje i šest ovaca. Sve su životinje izgorjele.

Foto: Pixabay/Letiha (ilustracija)
  • 1.695
  • 85
  • 0

Jučer, 22. kolovoza oko 11.15 sati u mjestu Kabal (općina Farkaševac), iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar kuće i gospodarskih objekata u nizu, vlasništvo 62-godišnjaka, a koji su u potpunosti izgorjeli. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke. 

U ovom nesmiljenom požaru u potpunosti nestao dom obitelji Slunjski. Pokušavali su ga sami ugasiti, ali nisu uspjeli. 

"U kući je živjelo četvero djece starih sedam, osam, devet i deset godina, otac, majka i svekrva", za Prigorski.hr je rekla u šoku majka Slavica i dodala kako su od blaga imali tri svinje i šest ovaca.

"Životinje su izgorjele, a sve je buknulo iz štaglja, zahvatilo je sijeno. Sve nam je izgorjelo! Bila sam u Bjelovaru, djeci sam kupovala pribor za školu. Došla sam doma i vidim kuće više nema, nema ničega", drhtavim glasom kazala je Slavica.

U ovakvoj teškoj situaciji svaka pomoć dobro dođe. Ako na bilo koji način želite i možete pomoći obitelji Slunjski, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski ili uplatom na broj žiro računa HR28 2360000 3222836118.


Tagovi

Požar Obitelj Slunjski Izgorjele životinje Kabal Farkaševac


Autorica

Maja Celing Celić

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi