• Požar
  • 23.08.2019. 18:45
  • Zagrebačka, Kabal, Farkaševac

U požaru izgorjeli kuća i sve životinje

U kući je živjelo četvero djece starih sedam, osam, devet i deset godina, otac, majka i svekrva, u šoku je rekla Slavica Slunjski i dodala kako su od blaga imali tri svinje i šest ovaca. Sve su životinje izgorjele.

Foto: Pixabay/Letiha (ilustracija)
  • 1.706
  • 85
  • 0

Jučer, 22. kolovoza oko 11.15 sati u mjestu Kabal (općina Farkaševac), iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar kuće i gospodarskih objekata u nizu, vlasništvo 62-godišnjaka, a koji su u potpunosti izgorjeli. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke. 

U ovom nesmiljenom požaru u potpunosti nestao dom obitelji Slunjski. Pokušavali su ga sami ugasiti, ali nisu uspjeli. 

"U kući je živjelo četvero djece starih sedam, osam, devet i deset godina, otac, majka i svekrva", za Prigorski.hr je rekla u šoku majka Slavica i dodala kako su od blaga imali tri svinje i šest ovaca.

"Životinje su izgorjele, a sve je buknulo iz štaglja, zahvatilo je sijeno. Sve nam je izgorjelo! Bila sam u Bjelovaru, djeci sam kupovala pribor za školu. Došla sam doma i vidim kuće više nema, nema ničega", drhtavim glasom kazala je Slavica.

U ovakvoj teškoj situaciji svaka pomoć dobro dođe. Ako na bilo koji način želite i možete pomoći obitelji Slunjski, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski ili uplatom na broj žiro računa HR28 2360000 3222836118.


Tagovi

Požar Obitelj Slunjski Izgorjele životinje Kabal Farkaševac


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.