Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Požar
  • 13.09.2018. 09:00

U požaru izgorjela štala, 500 bala sijena i 10 metara drva

Hasan Đulić i njegova šesteročlana obitelj žive od poljoprivrede i stočarstva, a ostao je bez kompletne zimnice koju je skupljao za stado ovaca, bez štale i bez drva.

Foto: Cazin.net
  • 1.517
  • 110
  • 0

Uz pomoć susjeda i vatrogasaca Hasan Đulić je u zadnji tren uspio spasiti stoku i obiteljsku kuću u požaru koji se jučer dogodio u zaseoku Mrazovac, Općina Bužim u susjednoj BiH, na granici s Hrvatskom. No, štalu, pet stotina bala sijena i deset metara drva s kojima je trebao dočekati zimu, Hasan nije uspio spasiti. 

Kako piše Cazin.net, nitko nije bio u blizini kada je došlo do požara, tako da istražitelji još uvijek ne raspolažu informacijama pod kojim okolnostima je došlo do požara u štali. U tijeku je očevid koji bi trebao rasvijetliti ovaj slučaj.

"Od poljoprivrede i stočarstva živim, izdržavam svoju šesteročlanu obitelj, od toga dvoje maloljetne djece, dida i staru majku. Iako sam invalid u ruku sve sam stižem uraditi, ne bojim se nikakvog posla", ispričao je Hasan kojega život, kako piše Cazin.net, nije ni malo mazio. Do sada je prebrodio mnogo teških momenata o kojima nije želio ni prisjećati se, te kroz suze kazao da će i ovo teško iskušenje za njega i njegovu obitelj, ako Bog da, proći.

Ovoj obitelji potrebna je pomoć, s obzirom da je kompletna pripremljena zimnica kojusu skupljali tijekom cijele godine izgorjela i dovela u pitanje stado ovaca koje nema za zimu niti jednu balu sijena pa je pokrenuta i akcija pomoći. 


Tagovi

Požar Bužim Izgorjela štala Hasan Đulić Pomoć Zimnica


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P