Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni natječaj
  • 26.07.2017. 09:00

Tražite posao? Ministarstvo poljoprivrede zapošljava!

Objavljen je javni Natječaj za prijem 20 novih stručnjaka u radni odnos na neodređeno vrijeme u Ministarstvu poljoprivrede!

Foto: Bigstockphoto/budabar
  • 3.582
  • 247
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede u potrazi je za 20 novih zaposlenika. Naime, u Narodnim novinama, broj 72/2017, objavljen je javni Natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme u Ministarstvu poljoprivrede, među ostalim i u Upravi za ruralni razvoj.

"Pred nama je izazovno vrijeme provedbe trenutnog Programa, a već se pripremamo i za kreiranje politike ruralnog razvoja RH za razdoblje 2021. - 2027. Iako smo unatrag nekoliko mjeseci značajno podigli razinu iskorištenja sredstava iz EU fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj, naš je cilj do 2020. ugovoriti svih 2.4 milijarde EUR-a koje su nam na raspolaganju. Zato ojačavamo svoj tim s novih 20 stručnjaka, ne samo poljoprivredne struke. Tražimo i pravnike, stručnjake iz područja društvenih i biotehničkih znanosti", navode.

Od kandidata očekuju izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno znanje rada na računalu, a ovisno o poziciji i poznavanje nacionalnih i EU propisa, poznavanje Kohezijske i Poljoprivredne politike EU i dr.

Ono što nude jest rad u dinamičnoj i motivirajućoj sredini, mogućnost stalnog učenja i postupnog napredovanja, putovanja, stimulirajuća primanja. Sve detalje natječaja pronađite u dokumentu ispod teksta.

Prijave se zaprimaju do 29. srpnja.

Foto: Bigstockphoto/budabar


Dokumenti


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede Javni natječaj Posao


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]