Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PickUp
  • 10.10.2017. 09:00

Tražite pick up za svoj OPG? Provjerite Nissan Navaru

Tražite li prilagodljivo vozilo koje može sve umjesto vozila koje odlikuje samo radna snaga, nova Navara s dvostrukom kabinom prvi je pickup nosivosti jedne tone za europsko tržište

Foto: nissan.hr
  • 2.155
  • 155
  • 0

Prošlo je više od 80 godina otkako je Nissan proizveo svoj prvi pick-up automobil, automobil dizajniran specijalno za najteže uvjete terena i koji zbog svoje mogućnosti upotrebe u "off-road" uvjetima spada u najtraženija gospodarska vozila. Atraktivna izgleda, pick-upovi imaju svu dodatnu opremu poput terenaca te se time izdižu iznad radnih vozila, a u isto vrijeme su iznimno pokretljivi u ekstremno teškim uvjetima kakvi su nerietko u poljoprivredi.

Sve te osobine ima Nissan Navara, pametan automobil za slobodno vrijeme ili svestrano radno pomagalo koji nudi najniže troškove održavanja u klasi - uz pet godina garancije, što je mnogim našim poljoprivrednicima veliki plus kod kupovine novog vozila. Nissan tako svojim kupcima uz jamstvo na boju i lak i jamstvo na Nissanove originalne dijelove i dodatnu opremu nudi i pet godina pomoći na cesti.

Najniža potrošnja goriva i emisije CO₂

Kupcima je Nissan Navara dostupan u izvedbi s produljenom kabinom ili dvostrukom kabinom, a robusni dizelski motor obujma 2,3 l koji razvija 160, odnosno 190 KS, dokazan na više milijuna kilometara, isporučuje snažne performanse i štedljivost kakvu tražite od pick-upa. Također, ono što ga stavlja daleko ispred konkurencije je najniža potrošnja goriva i emisije CO₂ u klasi - već od 6,3 l/100 km i 167 g/km kao i najveći kapacitet vuče u klasi - čak 3,5 tone.

Novi Nissan Navara osmišljen je za rješavanje teških zadataka i prijevoz teških tereta te laganija stražnja vrata utovarivanje i istovarivanje čine jednostavnijim. Važno je napomenuti da ima pametni sustav pričvršćivanja tereta C-kanalima koji Vam omoguću osigurati teret bilo kojeg oblika i veličine na tri strane sanduka pick-upa.

Tražite li prilagodljivo vozilo koje može sve umjesto vozila koje odlikuje samo radna snaga, nova Navara s dvostrukom kabinom prvi je pickup nosivosti jedne tone za europsko tržište koji ima stražnji ovjes s pet spona sa spiralnim oprugama za vrhunsku udobnost vožnje.

Uz sve to, Navara svojim izgledom više nalikuje na luksuznu limuzinu nego na pick-up vozilo. Za udobniju vožnju tu su sjedala s potporom za leđa nadahnuta putovanjima u svemir kao i dvozonski automatski klima-uređaj zbog čega će vaša vožnja i u najekstremnijim vremenskim prilikama biti ugodan doživljaj. Tu je ergonomski dizajnirana instrumentna ploča i njezini materijalimi visoke kvalitete.

Zaslon "Pomoć u vožnji"

Sve informacije koje su vam potrebne za vrijeme vožnje - od potrošnje goriva do navigacije skretanje po skretanje i pjesama - pronaći ćete odmah pred sobom na zaslonu "Pomoć u vožnji". Njegov 3D dizajn znači da sve možete saznati brzo kako bi se mogli usredotočiti na cestu. Gospodarstvenicima će se svidjeti činjenica da Nissan Navara raspolaže s tri 12-V utičnice u kabini u koje možete uključiti svjetiljku ili napuniti alate dok radite gdje god se nalazili, što je osobina koja ovaj pick-up čini jednostavno neodoljivim.

Uz sve to, krovni nosači novog Nissana Navara idealni su za sve vrste tereta, od velike prtljage do bicikala, a bočne stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz Nissan Navara te vam služe kao oslonac za stavljanje stvari na krov. Dodatno, ne treba zaboraviti prednosti kupovine pick upova financijskog tipa - zbog statusa gospodarskog vozila ova se kategorija priznaje kao porezno priznati trošak, a plaćeni PDV koristi se kao odbitak pretporeza.

Cijene Nissan Navara kreću se od 223.900,00 za Navara Visiu do 322.914,63 za Navara Teknu.

Foto: nissan.hr


Tagovi

Nissan Navara Pick-up


Autorica

Ivana Jurišić

Više [+]

Novinar u duši, ekonomist po struci. Sa 14-godišnjim iskustvom u uredništvu Zadarskog i Novog Lista, Ivana nam donosi zanimljive i dinamične priče, ali i informacije koje pomažu unapređenju sela i poljoprivrede.