Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni poslovi
  • 17.12.2016. 18:00

Traže se voditelji na farmi ruža u Tanzaniji

Traži se voditelj radionice na farmi ruža u Tanzaniji, a plaća se kreće od 3.500 eura. U Hrvatskoj je pak potražnja za poljoprivrednim inspektorima.

Foto: bigstockphoto.com, Bike Tourist
  • 10.941
  • 919
  • 0

Na stranici MojPosao prije nekoliko dana osvanuo je oglas za posao voditelja radionice u Arushi, Tanzanija. Tvrtka pod nazivom Incontra Handels Finanzierungzes GmbH bavi se proizvodnjom ruža čije su farme smještene na nadmorskoj visini od 1.300 metara.

Proizvodnja se odvija na površini od 48 hektara prekrivenih plastenicima. Kompletna proizvodnja je bazirana na izvozu i pokriva tržište srednje i sjeverne Europe.

Upravljanje timovima radnika

Tvrtkom upravlja međunarodni tim iskusnih stručnjaka iz Austrije, Njemačke, Velike Britanije i Hrvatske te ima 900 zaposlenih radnika.

U oglasu za posao se navodi kako se od zaposlenika očekuje upravljanje timovima mehaničara, električara, vodoinstalatera, građevinara i vozača, kao i održavanje u ispravnom stanju Mercedesovih hladnjača, različitih traktora i ostalih vozila, generatora za proizvodnju električne energije, skladišta-hladnjače, sisaljke i cjevovode za distribuciju vode putem sistema kap na kap, održavanje zgrada i plastenika.

Traženo obrazovanje je Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik.

Zamoble slati do 5. siječnja na engleskom

Tu su i administrativni poslovi kao što su vođenje dnevnika obavljenih servisa, rasporedi potrebnog održavanja, kontrola radnih naloga te ostala dokumentacija, narudžba rezervnih dijelova.

Zamolbe i životopis treba slati isključivo na engleskom jeziku do 5. siječnja 2017.

Tvrtka nudi i službeni automobil, kako za posao tako i za privatne svrhe; potpuno opremljen stambeni prostor s tekućom vodom, kupaonicom, kuhinjom, agregatom za slučajeve nestanka električne energije, satelitskim TV uređanjem, čistačicom, vrtlarom i zaštitarskom službom. Također tu je i pravo na besplatan ručak radnim danima unutar kantine te medicinsku skrb.

Očekivano minimalno trajanje zaposlenja je tri do pet godina, a plaće se kreću od 3.500 eura. Ugovor se sklapa na bazi godine dana i produžuje se sporazumno za godinu koja prethodi.

Potražnja za inspektorima

S obirom na nedavne najave ministra Tolušića o pojačanim kontrolama hrane, traže se i poljoprivredni inspektori u Zagrebu, Poreču, Rijeci.

Foto: bigstockphoto.com, Bike Tourist


Tagovi

Proizvodnja ruža Tanzanija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Osijeku otvorena banka hrane

Danas je u Osijeku otvorena banka hrane. Osnovao ju je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, a čemu je prethodio projekt infrastrukturnog opremanja,...

Više [+]