• Labinprogres - TPS
  • 21.09.2016. 10:30

Traktorske prikolice hit bjelovarskog sajma!

Kako se bliži zima, a jesenji poljoprivredni radovi su u punom jeku, najveći interes posjetitelja na bjelovarskom sajmu zabilježen je upravo za poljoprivrednim traktorskim i motokultivatorskim priključcima.

  • 4.067
  • 188
  • 0

Već više od dva desetljeća Sajamski prostor u Gudovcu nezaobilazno je mjesto susreta za sve one koji se profesionalno ili iz hobija bave poljoprivredom. Potvrdio je to i ove godine 24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji se održao od 9. do 11. rujna 2016. godine. Ukupno 628 izlagača iz Hrvatske i 14 zemalja predstavilo je svoje proizvodne i prodajne programe, a sajam je obišlo preko 50 tisuća posjetitelja.

Traktorske prikolice na sajmu

Tvrtka Entrada predstavila je u sklopu sajma i ove godine labinprogresov proizvodni program te maloprodajni program ostalih renomiranih proizvođača poljoprivredne mehanizacije. Kako se bliži zima, a jesenji poljoprivredni radovi su u punom jeku, najveći interes posjetitelja zabilježen je upravo za poljoprivrednim traktorskim i motokultivatorskim priključcima.

Stablina konstrukcija prikolica

Različite traktorske prikolice nosivosti do dvije, tri ili četiri tone bile su hit ovogodišnjeg sajma. Njihova robusna i stabilna konstrukcija, s niskim težištem, omogućuje dobru upravljivost na svim podlogama i prijevoz širokog spektra tereta. Tijekom trajanja sajma prikupljene su i značajne povratne informacije od postojećih i potencijalnih kupaca u smjeru potražnje za novim proizvodima koje predstavljaju temelj daljnjeg razvoja labinprogresovog proizvodnog programa.

Labinprogresova ponuda na sajmu

Za više informacija o labinprogresovom proizvodnom programu obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Labinprogres Bjelovarski sajam Priključci Prikolice


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Selo malo; pitomo, slavonsko :)