Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Policija
  • 26.11.2019. 18:00
  • Ličko-senjska, Podlapača

Traktorom pregazio 40 plastičnih stupića električnog pastira

Samo par dana prije, drugi je traktorist zaradio kaznu od 35.700 kuna i kaznu zatvora od 60 dana.

Foto: Pixabay/Jörg Möller (ilustracija)
  • 2.792
  • 182
  • 1

Čak 40 plastičnih stupića električnog pastira u vlasništvu 57-godišnjaka iz Udbine, oštetio je 59-godišnji traktorist. Kako je objavila Policijska uprava ličko-senjska, policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom iz Podlapače, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.
 
"On se sumnjiči da je 7. studenog 2019. godine u Podlapači vozeći traktor po livadi oštetio 40 plastičnih stupića električnog pastira u vlasništvu 57-godišnjaka iz Udbine", kratko navodi policija. 

Protiv traktoriste je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Samo nekoliko dana prije, Policijska uprava karlovačka objavila je da je 23. studenog uz optužni prijedlog na nadležni Općinski sud doveden 67-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je 22. studenog na parkiralištu na području Duge Rese upravljao neregistriranim traktorom pod utjecajem alkohola od 2,24 promila prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i tom prilikom izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama nadležni Općinski sud mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 35.700 kuna i kaznu zatvora u trajanju od 60 dana.  


Tagovi

Traktor Električni pastir Oštećenje tuđe stvari Alkohol Kazna


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]