Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 31.07.2020. 16:30
  • Sisačko-moslavačka, Dvor

Traktorom i pod utjecajem alkohola sletio u provaliju

Sreću u nesreći imao je 73-godišnjak.

Foto: JumpStory (ilustracija)
  • 235
  • 21
  • 0

Nevjerojatnu sreću imao je 73-godišnjak koji je traktorom sletio u provaliju. Iz nimalo bezazlene situacije, 'izišao' je s lakim ozljedama. 

Kako je priopćila Policijska uprava sisačko-moslavačka, prometna nesreća dogodila se 29. srpnja, oko 21.30 sati, u mjestu Zakopa, na području Dvora.

"Nesreću je izazvao 73-godišnji muškaraca s područja Dvora, koji je pod utjecajem alkohola od 0,94 promila upravljao traktorom sisačkih registracija, krećući se makadam putem i uslijed ne držanja strane kretanja, kotačima je zahvatio travnato proširenje i u prevrtanju sletio u provaliju gdje se traktorom zaustavio naslonjen na stablo", stoji u objavi. 

Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi Obavezni prekršajni nalog.

Nažalost, na području PU istarske, prevrtanje traktora je odnijelo život. Kako je javila Policijska uprava istarska, tragedija u kojoj je smrtno stradao muškarac, dogodila se na području Višnjana. 

Nova tragedija: 77-godišnjak smrtno stradao u prevrtanju traktora

"Porečka je policija 29. srpnja oko 19. 20 sati zaprimila dojavu o prevrtanju traktora u naselju Kurjavići kraj Višnjana. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja ispod stroja pronađen je mrtav 77-godišnji muškarac. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije", navodi policija. 


Tagovi

Traktor Prevrtanje Sletio u provaliju Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.