Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Red Dot 2023
  • 04.05.2023. 18:00

Traktori Valtra Q serije osvojili nagradu Red Dot 2023

Potpuno nov dizajn Valtra traktora osvojio je kupce svojom efikašnošću i dobrim performansama.

Foto: Valtra
  • 401
  • 55
  • 0

Valtrina serija traktora Q osvojila je nagradu Red Dot 2023 za dizajn proizvoda. Ovaj rezultat je postignut za nepunih šest mjeseci nakon što je u rujnu puštena u prodaju. Već u studenom dobila je nagradu žirija Farm Machine 2023 na sajmu Sima.  

Efikasnost i veća radna snaga

Q serija se odlikuje glatkim CVT mjenjačem, odličnim manevriranjem i poboljšanom vidljivošću. Karakterizira ju raspon od 230 do 305 KS i savršeno se uklapa između Valtrine T serije od 157 do 271 KS i S serije od 275 do 405 KS.

"Sve je kreirano kako bi seriju Q učinila najudobnijim i dobro opremljenim traktorom te vrste. Najbolji je koji smo ikad dizajnirali i napravili u Suolahtiju", rekao je Kimmo Wihinen, direktor odjela za industrijski dizajn. Velikim farmama i poljoprivrednim izvođačima potreban je efikasan traktor s većom snagom, ali dobrom upravljivošću i preglednošću.

Odlikuje se lakim pristupom preko aluminijskih stepenica, novih integriranih prednjih radnih svjetala, vodećom udobnosti kabine na tržištu, novog dizajna krova. Integrirane tehnologije prilagođene su korisniku putem SmartTouch korisničkog sustava koji odgovara na povratne informacije kupaca.

Valtra SmartTour 

Opremljeni su sa 7,4 l šestocilindarskim motorom, hidrauličnom pumpom od 200 l i hidrauličnim uljem od 75 litara. Može se integrirati za rad s bilo kojim priključkom. Kabina je opremljena s Valtra Guide, Section Control s Multiboom, Variable Rate Control, Valtra U-Pilot upravljanje uvratinom i SmartTurn. Nudi naprednu telemetriju s Valtra Connect, Agrirouterom i TaskDoc Pro za poboljšanje upravljanja voznim parkom.

Pametna zvijer: Valtra Q 305 s velikim Q za kvalitetu

Q serija će putovati na različite lokacije u Europi u sklopu Valtra SmartTour 2023. Više informacija o toj turneji možete pronaći putem ovog linka.


Tagovi

Valtra Traktor Valtra traktori Nagrada Red Dot Valtra SmartTour SmartTouch Valtra Q serije


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]