Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pronađen traktor
  • 21.02.2022. 10:00
  • Vukovarsko-srijemska, Markušica

Traktor za kojim traga Interpol pronađen na istoku Hrvatske

Vozio ga je 20-godišnjak bez položenog vozačkog ispita za "F" kategoriju vozila

Foto: PU vukovarsko-srijemska
  • 11.815
  • 875
  • 2

Traktor bez registracijskih oznaka za koji su provjerom broja šasije utvrdili da se vodi u evidenciji potraga Interpola, zatekla je policija u prometu na istoku Hrvatske. 

Kako je objavila Policijska uprava vukovarsko-srijemska, vozač je zaustavljen 14. veljače u Markušici, u 9.30 sati tijekom obavljanja redovnih zadaća nadzora prometa.

"Vozilo je privremeno oduzeto i smješteno u štićeni prostor policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti", navodi se na stranicama ove PU.

Protiv 20-godišnjeg vozača, zbog upravljanja neregistriranim traktorom i prikolicom za koje nije ugovorena polica osiguranja te bez položenog vozačkog ispita za "F" kategoriju vozila, podnesen prekršajni nalog.

Prijeti mu, navode, novčana kazna od 18.000 do 73.700 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima te kategorije u trajanju od tri mjeseca te šest negativnih bodova.

Uz traktor kojeg je tražio Interpol, policijski službenici su istog dana u 15 sati, na poljskom putu u Jarmini pronašli i napušten osobni automobil "VW Polo" vinkovačkih registracijskih oznaka za kojim je tragala Policijska postaja Vinkovci.

Automobil je prethodno, tijekom noći 11./12. veljače, uporabom ključa koji se nalazio u kontakt bravi, otuđen iz neograđenog dvorišta obiteljske kuće. Vozilo je vraćeno 68-godišnjoj vlasnici, a policija nastavlja traganje za počiniteljem krađe.


Tagovi

Traktor Interpol Policija Vozilo


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije