• Tragedija
  • 10.06.2019. 13:40
  • Međimurska, Draškovec

Tragedija: Penjao se na ljestve brati trešnje, poskliznuo i smrtno stradao

Ne prestaju stizati crne vijesti.

Foto: Pixabay/Couleur
  • 1.833
  • 156
  • 0

Crne vijesti ne jenjavaju. Nova tragedija pogodila je ovaj put međimurski kraj. Naime, kako javlja tamošnja policija, smrtno je pri padu s ljestava, želeći obrati trešnju, stradao 54-godišnjak. "U nedjelju, 9. lipnja 2019. godine oko 12:30 sati u Draškovcu, Ulici Josipa Slavenskog, 54-godišnjak je na dvorišnu ogradu ispod trešnje prislonio drvene ljestve dužine 3 metra. Prilikom penjanja poskliznuo se i pao. Uslijed siline udarca glavom o tlo, 54-godišnjak je nažalost na mjestu događaja preminuo.

Mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da je smrt nastupila uslijed prijeloma vratne kralježnice te je izdana dozvola za ukop.

O događaju podnijet će posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku", navodi policija. 

Slična tragična vijest prošle je godine došla iz susjedstva. Naime, dežurnoj službi Policijske stanice Goražde u susjednoj BiH prijavljeno je da je u Urgentni centar Kantonalne bolnice Goražde dovezena Š. S. (65), iz sela Bratinje u Goraždu, u beživotnom stanju s povredama glave i prsnog koša.

Prema izjavama supruga i sina, žena je pala sa stabla oraha tijekom berbe u navedenom selu

 


Tagovi

Tragedija Nesreća Pad s ljestava Branje trešanja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi