Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tradus
  • 14.09.2018. 09:00

Tradus: Kupite, prodajte ili usporedite stotine tisuća rabljenih strojeva i vozila iz svih krajeva svijeta!

Tradus je globalno tržište na kojem možete kupiti, prodati ili usporediti rabljene strojeve i vozila iz svih krajeva svijeta - za transport, građevinarstvo, poljoprivredu ili pak rezervne dijelove, a djeluje na 45 tržišta.

Foto: Bigstockphoto/artursfoto
  • 2.636
  • 148
  • 0

Tradus je globalno tržište za rabljena gospodarska vozila i opremu u vlasništvu. U tvrtki Tradus možete usporediti rabljene strojeve i vozila iz svih krajeva svijeta - za transport, građevinarstvo, poljoprivredu ili pak rezervne dijelove. Omogućuju vam da pronađete pravu opremu za posao i pravu cijenu. Ako imate opremu za prodaju, pomoći će vam pronaći nove kupce putem mreže širom svijeta. 

Tradus je dio OLX grupe, mreže vodećih oglasničkih platformi na 45 tržišta, uključujući i marke kao što su OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia. OLX grupa povezuje ljude na kupnju, prodaju ili razmjenu rabljenih roba i usluga tako što je brzo i lako bilo tko objaviti unos putem mobilnog telefona ili na webu. S obzirom da platforma ima međunarodni doseg, kupac koji želi prodati opremu moći će to učiniti na način koji će povećati njegove promjene prodaje i olakšati pronalaženje novih klijenata. Stotine milijuna ljudi diljem svijeta ostvaruju više od 1,9 milijardi mjesečnih posjeta, 37 milijardi mjesečnih pregleda stranica i 54 milijuna oglasa svaki mjesec na mrežnim tržištima OLX grupe.

fd
U kategoriji poljoprivrednih strojeva trenutno je 109.532 oglasa

Na stranici tvrtke Tradus možete pronaći nekoliko stotina tisuća oglasa u 4 kategorije: u kategoriji transport trenutno je 112.678 oglasa, u kategoriji poljoprivrednih strojeva ih je 109.532, gradnja 65.323 oglasa, dok je u kategoriji rezervnih dijelova trenutno 101.110 oglasa!

U kategoriji poljoprivrednih strojeva možete pronaći traktore, kombajne, strojeve za obradu tla, sjetvu, žetvu, prskalice, rasipače i brojne druge.

Kako pronaći stroj koji me zanima?

Vrlo jednostavno. Na početnoj stranici odaberite vrstu vozila koja vas zanima unutar pojedine kategorije. Tada će vam se otvoriti tražilica s lijeve strane unutar koje odabirete stroj prema više filtara: kategorija, vrsta, podtip, filtriranje prema proizvođaču, filtriranje po lokaciji, po godini i cijeni stroja. Nakon što odaberete i upišete željno, prikazat će vam se svi dostupni strojevi.

Primjerice, ako nas zanima Laverda kombajn, odabrat ćemo kategoriju Poljoprivredni, vrsta Žetva, podtip Kombajni, odabrat ćemo proizvođača Laverda i pritisnuti Primijeniti. Tada će se u kategoriji ispod pokazati u kojim državama je navedeni kombajn dostupan i u kojem broju. Kako to izgleda, pogledajte u fotografiji ispod:

vd

Isto tako, automatski će se prikazati starost stroja od-do kao i njegova cijena, a to, naravno, možete i sami upisati ako vas zanima određeno godište ili cijena.

Unutar kategorije proizvođača možete odabrati i više njih te tako uspoređivati cijene i same karakteristike stroja. Posjetite portal Tradus i pronađite/prodajte/usporedite željeni stroj!


Tagovi

Tradus Tražilica Teški strojevi Gospodarska vozila Komercijalna vozila OLX Rabljeni strojevi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo