Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Blokada
  • 13.08.2013.

Totalna blokada prometnica

Seljaci najavili "totalnu blokadu prometnica"

Foto: FAH
  • 1.195
  • 131
  • 0

U otvaranje novih prosvjednih mjesta krenuli su i seljaci Brodsko-posavske županije. Za sada su potvrđena nova prosvjedna mjesta u Čajkovcima, Gundincima i Novoj Varoši. Ondje okupljeni poljoprivrednici još ne blokiraju prometnice, a što će dalje biti prvenstveno ovisi o policiji i njihovom ponašanju.

Prometnice kojima danas zbog blokade nećete moći prometovati uključuju autocestu A3 Bregana-Lipovac: ulazak i izlazak na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod), D5 Lukač-Brezik, D7 u Velikoj Kopanici i Čemincu, D34 u mjestu Gat, te valpovačku obilaznicu, D51 u Novoj Gradiški, D55 Županja-Orašje i županijsku cestu ŽC4244 u Lužanima, dok se naizmjence vozi na D5 Virovitica-Terezino Polje u mjestu Lukač i na D34 u mjestu Medinci.

Predsjednik Zajednice udruga seljaka Slavonije i Baranje (ZUSSB) Antun Laslo sinoć je najavio da će se na Đakovačkoj obilaznici u 10 sati održati konferencija za novinare, ali i poseban performans. Također je najavio da će, u znak podrške, njihove supruge krenuti iz Đakova pješice za Zagreb.

Foto: FAH


Tagovi

Promet Blokada Ceste Prosvjedi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić