Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Preslagivanja u Vladi
  • 22.05.2018. 09:35

Tomislav Tolušić postaje potpredsjednikom Vlade

Funkciju potpredsjednika Vlade preuzet će Tolušić dok je za ministra gospodarstva predložen Darko Horvat.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
  • 830
  • 109
  • 0

Potpredsjednikom Vlade bit će imenovan ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, a novim ministrom gospodarstva Darko Horvat. Točnije, navedeni su predloženi, a glasovanje o novim imenima odnosno funkcijama održat će se u petak u Saboru. Time će zapravo dvije osobe preuzeti funkcije koje je do ostavke obnašala Martina Dalić. 

Unatoč činjenici da će postati potpredsjednik Vlade, Tolušić i dalje ostaje ministrom poljoprivrede, naglasio je premijer Andrej Plenković. Predlaganje Tolušića za potpredsjednika Vlade zapravo i nije iznenađenje s obzirom da je riječ o zasigurno najcijenjenijem ministru u Plenkovićevoj vladi. Podsjećamo, Tolušić je od 2008. do 2016. bio virovitičko-podravski župan. Prvotno je 2016. imenovan ministrom regionalnog razvoja i europskih fondova, a godinu i pol kasnije, ministrom poljoprivrede. 


Tagovi

Tomislav Tolušić Ministar poljoprivrede Potpredsjednik Vlade


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]