Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićna poruka
  • 23.12.2017. 09:00

Tolušić: Nek nam poljoprivreda bude samodostatna, pametna, održiva i konkurentna!

Da će poljoprivrednicima biti pouzdan partner, u božićnoj poruci, ekskluzivno za Agroklub, obećao je ispred Ministarstva poljoprivrede ministar Tomislav Tolušić.

  • 2.669
  • 261
  • 0

Pesimizam često uzme previše maha, a vrijeme Božića i dolazak Nove godine, idealni su za optimizam: Vjerovati u bolje sutra, vjerovati u sebe prije svega.

"Znamo da je posljedica grijehom zahvaćene ljudske naravi to da je čovjek spreman više isticati zlo negoli dobro, da nam u našoj sredini više zanimanja privuče ono što je loše, a manje ostvareno dobro i vijesti o tom dobru. Vidljivo je da postoje ljudi i skupine što se upravo natječu kako bi našli što više zla oko nas i uvećali njegovo očitovanje; kao da se sugerira kako u nas ništa ne valja i kako sve ide u pogrešnom smjeru. U narodu i domovini rastače se samopoštovanje i zdravo pouzdanje, guši se i umrtvljuje zdravi ponos", prepoznao je kardinal Josip Bozanić u svojoj božićnoj poruci.

Da će poljoprivrednicima biti pouzdan partner, u božićnoj poruci, ekskluzivno za Agroklub, obećao je ispred Ministarstva poljoprivrede ministar Tomislav Tolušić.

Dragi poljoprivrednici,

u protekloj godini uveli smo pravednija pravila koja će zaštititi našu poljoprivrednu proizvodnju, poboljšati vaš položaj na tržištu i osigurati lakše poslovanje obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Takvim tempom nastavljamo i sljedeću godinu i u svakoj idućoj godini našeg partnerstva, jer želimo da Ministarstvo poljoprivrednicima bude pouzdan partner.

Cilj mog tima u Ministarstvu poljoprivrede je da poljoprivredna proizvodnja u Hrvatskoj postane samodostatna, pametna, održiva i konkurentna, a da naša ruralna područja postanu poželjno mjesto za život. Sve vaše ideje i dobri planovi za budućnost koje vidimo kroz vaše projekte ruralnog razvoja, daju nam za pravo misliti da smo na dobrom putu.

Pred nama je učinkovita i dosljedna primjena novih propisa, ali i priprema za novu europsku Zajedničku poljoprivrednu politiku gdje želimo čuti glas svakog od vas.

Kreirajmo zajedno pozitivnu poslovnu klimu i stvarajmo nove vrijednosti njegujući našu tradiciju i identitet. Neka vam ovi blagdani donesu mir, blagostanje i obilje domaće hrane.

Čestit Božić i Sretna Nova Godina.


Tagovi

Božić Božićna poruka Tomislav Tolušić Josip Bozanić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]