Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Smjena
  • 31.01.2014. 08:04

Tko je novi pomoćnik ministra poljoprivrede?

Što se to događa u Ministarstvu poljoprivede? Još jedan pomoćnik ministra odlazi sa svog položaja, ovaj put iz zdravstvenih razloga

Foto: freedigitalphotos.net
  • 838
  • 71
  • 0

Vlada Republike Hrvatske imenovala je danas Domagoja Križaja za novog pomoćnika ministra poljoprivrede, zaduženog za područje šumarstva, lovstva i drvne industrije. Pomoćnik ministra Domagoj Križaj dugogodišnji je zaposlenik Ministarstva poljoprivrede, viši državni lovni inspektor i magistar lovstva.

Vlada RH je istovremeno razriješila dosadašnjeg pomoćnika ministra poljoprivrede Nikicu Šprema na osobni zahtjev. Pomoćnik ministra razrješenje je zatražio zbog zdravstvenih razloga. Naime, po preporuci liječnika, Šprem neće biti u mogućnosti obavljati zahtjevnu dužnost pomoćnika zbog višemjesečne rehabilitacije te fizikalne terapije.

Obzirom da dužnost pomoćnika ministra zahtjeva višesatne sastanke, putovanja te rad na terenu, a zbog prirode bolesti, Šprem duži vremenski period neće biti u mogućnosti obavljati ovakvu vrstu dužnosti, zbog čega je u konačnici i zatražio razrješenje.

Obzirom na njegovo iskustvo, znanje i sposobnosti odlukom ministra, a uz suglasnost Vlade RH, Šprem je imenovan posebnim savjetnikom ministra te će na ovoj funkciji nastaviti raditi i doprinositi razvoju ovog sektora.

Ostao je ministar tako bez još jedne osobe iz kruga svojih najbližih suradnika. To je već sedma osoba koja napušta Jakovinino ministarstvo u manje od dvije godine, a samo u 2013. godini Jakovina je ostao bez troje doministara.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Domagoj Križaj Tihomir Jakovina Pomoćnik ministra Nikica Šprem Šumarstvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]