Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • eGAP akcija
  • 03.11.2014. 10:20

Tablet za kunu? Samo uz eGAP!

Bavite se proizvodnjom, imate problema sa dokumentiranjem proizvodnje, želite unaprijediti svoje poslovanje i razmišljali ste o aplikaciji koja bi Vam olakšala cijeli proces? Sada je jedinstvena prilika i pravo vrijeme odlučiti se upravo za eGAP aplikaciju.

  • 1.850
  • 308
  • 0

eGAP ekipa s ponosom predstavlja jedinstvenu i senzacionalnu predblagdansku akciju, u kojoj svaki novi korisnik eGAP aplikacije, ovisno o trajanju licence, tj. veličini nasada dobiva tablet, inače vrijednosti 899 kuna, za samo jednu kunu.

Umjesto za 899, tablet za jednu kunu

eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje proizvod je eksperata iz različitih polja, a kao cilj ima olakšati svim proizvođačima evidenciju cjelokupnog procesa proizvodnje. Za sve vas koji još niste upoznati sa prednostima naše eGAP aplikacije, savjetujemo da posjetite www.egap.hr i tamo saznate sve što Vas zanima. U svakom slučaju, ova akcija je idealna prilika za početak korištenja eGAP aplikacije, a samim tim i unapređenje vlastitog poslovanja i moderniziranje svakodnevnih poslova.

Kako do tableta?

Najprije je potrebno odrediti veličinu licence koja bi odgovarala Vašem gospodarstvu. To možete jednostavno napraviti pomoću uputa koje se nalaze na linku.

Ukoliko Vam odgovara osnovna licenca i odlučite se na 24 mjeseca korištenja eGAP aplikacije, tablet je Vaš za 1 kunu. Ako Vašim potrebama odgovara napredna licenca, za tablet je dovoljno 18 mjeseci korištenja, a ako ste veliki proizvođač i Vaši zahtjevi odgovaraju pro licenci - za dobiti tablet po povlaštenoj tarifi dovoljno je 12 mjeseci eGAP licence.

Dakle, uvjeti za dobivanje tableta za 1 kunu su sljedeći:

VELIČINA LICENCE
TRAJANJE LICENCE
osnovna
24 mjeseca
napredna
18 mjeseci
pro
12 mjeseci

O kojem se tabletu radi?

U ponudi je odličan tablet meanIT Promise M1012, operacijski sustav je Android 4.2., a veličina ekrana je čak 10.1“, što je više nego dovoljno za neometano surfanje Internetom i korištenje eGAP-a. Redovna cijena ovog uređaja iznosi 899,00kn. Detaljnije specifikacije uređaja možete pogledati ovdje.

Najavljena akcija traje od početka studenog do isteka zaliha, zato požurite i aktivirajte svoju eGAP licencu, a tablet odmah šaljemo na Vašu kućnu adresu.



Tabletom možete pristupiti eGAP-u, surfati Internetom, fotografirati, ali ga i pokloniti nekom od svojih bližnjih u nadolazeće blagdane, stoga je ovo pravo vrijeme za aktivaciju eGAP licence.

Za sve dodatne informacije o ovoj akciji možete se obratiti na besplatni telefon 0800 555 660 ili na mail adresu info@egap.hr.


Tagovi

EGAP aplikacija Akcija Tablet Promotivna ponuda Dokumentiranje proizvodnje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.