Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Syngenta OptiTech klub
  • 27.09.2014. 17:45

Syngenta nagrađuje popustom i do 13.000 kn!

Pošaljite račune za Syngentina sredstva za zaštitu bilja, sjeme kukuruza i ostvarite dodatne OptiTech popuste putem BON-a!

  • 687
  • 32
  • 0

Syngenta Agro svake godine nagrađuje vjernost članova OptiTech Kluba – kluba profesionalnih poljoprivrednih proizvođača (OPG-a). Vjernost za kupnju Syngentinih proizvoda nagrađuje se poklon Bonom za vjernost. Zato, ako ste član OptiTech Kluba, ne propustite Syngentinu nagradu – najviši isplaćeni bon prošle godine iznosio je 13.000 kn, a prosječna vrijednost bona iznosila je 1.480 kn!

Do 1. studenog 2014. pošaljite račune za Syngentina sredstva za zaštitu bilja, sjeme kukuruza i ostvarite dodatne OptiTech popuste putem BON-a!

Do OptiTech bona u 3 koraka?

Račune za Syngentina sredstava za zaštitu bilja i sjeme kukuruza poslati na adresu (za robu kupljenu u jesen 2013. i tijekom cijele 2014. godine):

Syngenta Agro d.o.o., Samoborska 147, 10090 Zagreb, sa naznakom 'Za OptiTech Klub' (u obzir dolaze samo R1 i R2 računi na kojima su jasno naznačeni ime, adresa i OIB kupca. Prihvaćaju se samo računi članova OptiTech kluba).

VAŽNO!!! Syngenta je za svoje vjerne članove odobrila produljenje roka slanja računa za dobivanje BON-a do 1. studenog 2014. godine!

Rok za slanje računa – 15. 10. 2014 - 1.11.2014.!

Na osnovi dostavljenih računa, a prema rabatnoj skali, Syngenta izračunava i izdaje BON na kojem je upisana ostvarena vrijednost popusta. Syngenta BON poštom šalje na Vašu adresu (najkasnije do 10. studenog 2014.).

Rok za realizaciju BON-a – 30. 11. 2014.

Popis distributera - partnera OptiTech Kluba kod kojih je moguće realizirati BON, nalazit će se na njegovoj poleđini. Vrijednost iznosa na bonu možete mijenjati za Syngentine proizvode.

Godišnja potrošnja Syngentinih SZB i sjemena kukuruza u HRK
Rabat %
0 - 10.000
2
10.000 - 30.000
3
30.0 - 50.000
4
50.000<
5

Pravila za ostvarivanje dodatnih Syngentinih OptiTech popusta:

  • Na osnovu visine potrošnje Syngentinih proizvoda - sredstva za zaštitu bilja, sjemena kukuruza, Syngenta izdaje bon sa naznačenom vrijednosti (u kn) koji se može zamjeniti za sve Syngentine proizvode kod Syngetinih OptiTech Partnera - distributera.
  • Bonove Syngenta šalje poštom na adresu nosioca tj. člana OT Kluba koji je poslao račune.
  • Visina rabata i iznos koji se nalazi na BON-u izračunava se na osnovu rabatne skale
  • Rabat (vrijednost na bonu) se obračunava na cijene iz Syngentinog veleprodajnog cjenika!
  • Važeći su isključivo originalni bonovi, s originalnim pečatom i potpisom!
  • Sezonski rabat se odobrava isključivo na proizvode tvrtke Syngenta Agro (detaljan popis Syngentinih proizvoda nalazi se na www.syngenta.hr), a bez obzira na prodajno mjesto na kojem su kupljeni (sve maloprodaje i veleprodaje na području RH).
  • Proizvodi za koje se bonovi mogu zamjeniti, navedeni su u Syngentinom veleprodajnom cjeniku iz 2014 godine. Cjenik je objavljen i na www.syngenta.hr
  • Račune za eventualnu kupnju u periodu od 15.10.2014. do 31.12.2014. (nakon isteka roka za slanje računa; primjerice za jesensku zaštitu žitarica ili sl.) možete priložiti naredne, 2015. godine.

Detaljnije informacije možete dobiti na broj 013887670 ili na mail adresu elizabeta.matahlija@syngenta.com


Tagovi

Syngenta Agro OptiTech Popusti Pošalji račun Sredstva za zaštitu bilja Sjeme kukuruza OptiTech BON


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]