Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agronom
  • 11.03.2016. 12:30

Sve za uspješnu poljoprivrednu proizvodnju

U ukupno 59 Agronom poljoprivrednih ljekarni možete pronaći sve za vaše malo ili veliko poljoprivredno gospodarstvo po najpovoljnijih cijenama.

  • 1.327
  • 88
  • 0

Tvrtka Agronom d.o.o. kontinuiranim se razvojem i ulaganjima svrstala među vodeće tvrtke na području trgovine poljoprivrednim proizvodima, poljoprivrednom mehanizacijom i repromaterijalom za poljoprivredu.

Jedan od organiziranih segmenata tvrtke obuhvaća i maloprodajne poljoprivredne ljekarne koje su rasprostranjene diljem područja kontinentalne Hrvatske.

Agronom poljoprivredna ljekarna

Također, u ponudi je i kompletan asortiman kvalitetne stočne hrane kao i nabavka sirovina te gotovih smjesa iste, a dostupan je i veliki izbor poljoprivrednog alata i potrepština.

U ukupno 59 Agronom poljoprivrednih ljekarni možete pronaći sve za vaše malo ili veliko poljoprivredno gospodarstvo po najpovoljnijih cijenama. Poljoprivredne ljekarne omogućuju proizvođačima brzu i jednostavnu nabavku sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe, sadnog materijala, gnojiva i ostalog repromaterijala koji je potreban za uspješnu poljoprivrednu proizvodnju.

Niže u priloženoj mapi možete vidjeti na kojim su točno sve lokacijama smještene Agronom poljoprivredne ljekarne kako biste vidjeli koja vam je najbliža. Klikom na logo možete saznati i točnu adresu te kontakt podatke pojedine maloprodajne poslovnice.

Za sve dodatne informacije o prodajnom asortimanu Agronom poljoprivrednih ljekarni možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Agronom Poljoprivredna ljekarna Sredstva za zaštitu bilja Sjemena Sadni materijal Stočna hrana


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]