• Sušionica
  • 18.01.2016. 09:30

Sušionica iz Vrpolja dobila novog vlasnika

Na dvanaestoj po redu javnoj dražbi, pogone bivše Sušionice iz Vrpolja, kupila je tvrtka Bravar-mont iz Strizivojne.

Foto: Bike Tourist/bigstock.com
  • 968
  • 115
  • 0

Višegodišnjoj agoniji Sušionice d.o.o. iz Vrpolja napokon je došao kraj. Nakon 11 neuspješnih javnih dražbi, nekretnine su prodane za 5 milijuna i 195 tisuća kuna. No, u njoj se više neće sušiti poljoprivredni proizvodi, zbog čega je i izgrađena, već će se u tom prostoru izrađivati metalne konstrukcije i drugi proizvodi od metala.

Naime, na dvanaestoj dražbi kupila ju je tvrtka za bravarske, limarske i krovopokrivačke radove Bravar-mont d.o.o. iz Strizivojne. Njezin vlasnik Mario Gavranović keže kako će nekadašnja sušionica poslužiti za proširenje proizvodnih pogona. U Bravar-montu trenutačno radi 55 radnika, a nakon proširenja proizvodnje, moguće je da će zatrebati i novi radnici.

U srijedu 27. siječnja 2016., kako doznajemo od stečajnog upravitelja Sušionice d.o.o. Nikole Bojanića, održat će se javna dražba za prodaju pokretnina posrnule sušionice voća i povrća, među kojima će biti automobil, razni strojevi, poljoprivredna mehanizacija i namještaj. Detaljan oglas za dražbu dostupan je ispod teksta. Napominjemo da se navedeni predmeti mogu kupiti pojedinačno.

Foto: Bike Tourist/bigstock.com


Dokumenti


Tagovi

Sušionica d.o.o. Vrpolje Mario Gavranović Bravar-mont d.o.o. Miroslav Mikić Strizivojna Nekretnine Pokretnine


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Godina je na izdahu.
Rekli bismo “neka više”.

- Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu?
- Imate li velike planove od 2021. godine?

Foto: Tomislav Januš