Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 02.12.2014. 11:10

Sufinanciranje informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda

Objavljen je Javni poziv za prikupljanje prijedloga programa informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda na unutarnjem tržištu i u trećim zemljama, a rok za podnošenje prijava je 28.02.2015. godine.

Foto: depositphotos.com
  • 142
  • 6
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je javni poziv za prikupljanje prijedloga programa informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda na unutarnjem tržištu i u trećim zemljama.

Korisnici (predlagatelji programa) su pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, koje su obzirom na svoju organizaciju i djelatnost predstavnici proizvođača i prerađivača, a na razini Republike Hrvatske su u svom sektoru reprezentativni u proizvodnji ili preradi poljoprivrednih proizvoda.

Svrha ove mjere poljoprivredne politike je financijska potpora korisnicima u aktivnostima informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda s ciljem povećanja ugleda poljoprivrednih proizvoda iz Europske unije u očima potrošača u Europskoj uniji i u trećim zemljama, posebno u smislu njihove kakvoće, prehrambene vrijednosti i sigurnosti te metoda proizvodnje.

Javni poziv možete pronaći u prilogu članka, a rok za podnošenje prijava (prijedloga programa) je 28.02.2015. godine.

Foto: depositphotos.com


Dokumenti


Tagovi

Promocija poljoprivrednih proizvoda Financijska potpora Program informiranja Poljoprivredna politika Europska unija Prehrambena vrijednost Javni poziv

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]