Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatski proizvodi
  • 21.09.2015. 17:30

Sudjelujte u akciji Kupujmo hrvatsko!

Hrvatska gospodarska komora nastavlja s promocijom kvalitetnih, domaćih proizvoda, putem nacionalne akcije Kupujmo hrvatsko. Slijedeća će se održati u srijedu, 21. listopada, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a prijave su u tijeku.

Foto: HGK
  • 153
  • 62
  • 0

Po 18. put u našem glavnom gradu održat će se akcija Kupujmo hrvatsko na kojoj će se promovirati proizvodi koji nose znak Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, ali i drugi kvalitetni domaći proizvodi.

Hrvatsko gospodarstvo bit će predstavljeno putem zavičajnih cjelina na način da će hrvatske tvrtke, obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge, zadruge i kućne radinosti, svoje proizvode izlagati na za to predviđenom prostoru, podijeljenom na četiri cjeline i to Središnja Hrvatska, Slavonija, Dalmacija, Istra i Kvarner, dok će se vodeći hrvatski proizvođači predstaviti na središnjem dijelu trga kao posebna cjelina.

Članovima Komore besplatno sudjelovanje

“Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članovima omogućiti besplatno sudjelovanje dok je kotizacija u iznosu od 500,00 kuna predviđena za sve potencijalne izlagače koji nisu članovi Hrvatske gospodarske komore, primjerice, obrti, OPG-i, udruge, zadruge i domaće radinosti.

U sklopu ovoga događaja, svakom će izlagaču biti osigurano izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisna ploča te promotivne aktivnosti izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, potom oglašavanje na velikom ekranu na Trgu kao i putem internetske i Facebook stranice Kupujmo hrvatsko te putem letaka i ostaloga promotivnog materijala,“ poručuju iz Hrvatske gospodarske komore.

Svi članovi HGK, zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem online formulara ovdje.

Oni koji nisu članovi, a također žele sudjelovati, prijavljajuju se pomoću formulara kojeg možete preuzeti i ispod ovoga teksta. Za dodatne informacije nazovite 01/4561-624 ili pošaljite e mail na: kupujmohrvatsko@hgk.hr

Foto: HGK


Dokumenti


Tagovi

Kupujmo hrvatsko Hrvatska kvaliteta Izvorno hrvatsko Domaći proizvodi Zavičajne cjeline Središnja Hrvatska Slavonija Dalmacija Istra i Kvarner Posebna cjelina Hrvatska gospodarska komora Članovi Besplatno sudjelovanje Kotizacija Obrti Udrug


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]