• Sudar s kolima
  • 27.12.2018. 18:00

Sudarila se zaprežna kola - ozlijeđeno 20 ljudi

Jednog ozlijeđenog muškarca morali su odvesti helikopterom u bolnicu. Vozač jednih od kola također je ozbiljno ozlijeđen tijekom nesreće koja se u Njemačkoj dogodila u utorak.

Foto: Bigstockphoto/sergey02
  • 365
  • 39
  • 0

Njemačka policija izvijestila je da je u neobičnoj nesreći ozlijeđeno 20 osoba, od kojih su dvije ozbiljno, kada su se dvoja kola sa konjskom zapregom sudarila tijekom izleta na Božić.

Novinska agencija dpa citirala je policiju u južnoj Bavarskoj, rekavši da su se dva vagona, svaki s 10 putnika, približavala jednom željezničkom prijelazu kada je prva kočija stala. Druga se nisu zaustavila te su se prevrnula tijekom sudara, piše The New York Times.

Jednog ozlijeđenog muškarca morali su odvesti helikopterom u bolnicu. Dpa kaže da je vozač jednih od kola također ozbiljno ozlijeđen tijekom nesreće koja se dogodila u utorak.

Ostalih 18 povrijeđenih uključuje i djecu. Svi su pretrpjeli lakše ozljede, a ozlijeđenima je došlo pomoći 35 medicinskih djelatnika.


Tagovi

Nesreća Konjska kola Njemačka


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pokloni zapakirani i kreću na adrese sretnih dobitnika :) #PRRRH
https://www.agroklub.com/partner/agroklub-doo/12462/zid/29297/