Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 19.07.2018. 15:30

Sudar traktora i kamiona, traktor odbačen van kolnika

Traktor s drljačom sudario se s kamionom s poluprikolicom...

Foto: Pixabay/msuescun74
  • 812
  • 47
  • 0

Srećom, samo lake tjelesne ozljede zadobio je vozač traktora koji se sudario s kamionom. Naime, kako izvješćuje međimurska policija, u srijedu, 18. srpnja oko 10.35 sati u Žiškovcu, na kolniku državne ceste broj 209, vozač traktora čakovečkih registarskih oznaka, s pridodanim radnim priključkom (drljača), 59-godišnjak s šireg područja grada Čakovca, krećući se kolnikom iz smjera juga u smjeru sjevera, obavljao je skretanje ulijevo prema kolnom ulazu, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način ne vodeći računa o položaju vozila te smjeru kretanja.

Zbog toga je u traktor udario teretni automobil čakovečkih registarskih oznaka s pridodanom poluprikolicom, s kojim je pretjecanje, na dijelu ceste gdje je to horizontalnom prometnom signalizacijom zabranjeno, obavljao 23-godišnjak s područja grada Preloga, a koji se prethodno nije uvjerio da to može učiniti nasiguran način. Nakon udara traktor je odbačen van kolnika ulijevo gdje je udario u betonsku ogradu te se prevrnuo. 

Vozač traktora je pregledan po hitnoj pomoći na samom mjestu te je utvrđeno da je zadobio lake tjelesne ozljede. Vozači će, zaključuje policija, biti prekršajno sankcionirani.


Tagovi

Prometna nesreća Traktor Kamion Sudar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]