• Užas u Rusiji
  • 08.02.2019. 09:00

Stravična tragedija: Ženu pojele svinje

Pretpostavlja se da je žena kolabirala u svinjcu, a gladne životinje počinile krvoproliće.

Foto: Pixabay/StockSnap
  • 2.044
  • 192
  • 0

Nesretnu ženu koja se, hraneći ih, onesvijestila ili doživjela epileptički napad - pojele su svinje! Šokantna vijest stiže iz sela u središnjoj Rusiji u regiji Udmurtia. Kako piše BBC, 56-godišnja žena vjerojatno je kolabirala u svinjcu tijekom hranjenja životinja, a svinje - svejedi i poznate po tome da pojedu sve što im dođe nadohvat, učinile su ono što inače čine. 

Strašan događaj zbio se tijekom večeri. Suprug stradale žene, prenijeli su ruski mediji, ranije je išao leći jer se osjećao loše te je žena išla nahraniti svinje. Ujutro, kada se probudio i shvatio da mu žene nema - krenuo ju je potražiti i u svinjcu zatekao stravičan prizor. Gladne svinje raskomadale su njegovu suprugu. 

Pretpostavlja se da je u napadu gladnih svinja umrla zbog gubitka krvi. Bespomoćna i napadnuta, žena je iskrvarila. Policija je otvorila istragu koja bi trebala do kraja rasvijetliti što se zbilo. Inače, njihovo imanje se nalazi u selu koje je smješteno istočno od grada Kazana.

Sredinom siječnja, pak, i iz Indonezije je stigla slična stravična vijest. Naime, Deasy Tuwo (44) ubio je 700 kilograma težak krokodil nazvan Merry. Žena je, naime, radila u uzgajlištu školjki bisernica gdje je ilegalno držan i krokodil. Pretpostavlja se da ju je zgrabio i odvukao u svoju nastambu, iako postoji sumnja da je sama pala unutra.

Tijelo su pronašli iduće jutro. Krokodil joj je odgrizao ruku i veći dio trupa.


Tagovi

Svinje Žena Ženu pojele svinje Krvoproliće


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi