Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Claas
  • 11.04.2014. 13:55

Što to privlači poljoprivrednike Claas-u?

Proizveden je i 100.000-ti Classov traktor, a kvalitetom i pouzdanošću Claas je osvojio i mnoge hrvatske poljoprivrednike koji teže što ekonomičnijoj i uspješnijoj proizvodnji, a podržavaju prvenstveno ovaj tip mehanizacije!

  • 509
  • 67
  • 0

Bez alata nema niti zanata, stara je poslovica koju poljoprivrednici itekako dobro znaju, a znaju i kako bez dobre i kvalitetne mehanizacije nema niti kvalitetne, produktivne i uspješne poljoprivrede. Kada ste ozbiljan poljoprivrednik, kao primjerice Dani Varga iz Bilja koji radi stotinjak hektara, kvalitetan traktor vam je od životnog značenja. I baš je zbog toga, i on, kao i još puno drugih poljoprivrednika, prisustvovao predstavljanju novog Claasovog traktora Axion 850 u tvrtki Jerković.

U Francuskom gradu Le Mansu, svake se godine proizvede do 13.000 Claasovih traktora. U deset je godina proizvedeno čak stotinu tisuća traktora, a svi su oni ispunili očekivanja kupaca i uskladu su s vrhunskim tehnologijama i u korak s napretkom u proizvodnji mehanizacije. U Claasu, kako navodi Glas Slavonije, neprestano surađuju s poljoprivrednicima na kontinuiranom tehničkom razvoju traktora, u što su od 2003. godine investirali 400 milijuna eura, a najviše od toga u razvoj i istraživanje te proizvodnju traktora.

Posljednju veliku investiciju Claas je napravio u razvoju i proizvodnji novog automatskog prijenosa za ARION serije 500 i 600, koji je predstavljen tržištu prošle godine. Poznato je da Claas stalno proširuje i nadopunjava svoju proizvodnju. Tijekom zadnjih deset godina razvijena su 34 različita modela, a na zahtjev upravo onih koji te traktore i koriste. Danas Claas raspolaže s rasponom traktora snage od 72 do 524 KS i svi su proizvedeni i osmišljeni prema zahtjevima moderne poljoprivredne proizvodnje. Upravo zato je i novi Axion 800 ponio titulu traktora godine.

"Kvaliteta i pouzdanost strojeva, servisna služba i pomoć koju imamo već godinama kroz suradnju s Jerkovićem mnogo nam je bitna. Bezbrižnost kretanja u posao adut je kojim ovi strojevi osvajaju poljoprivrednike. U sezoni radimo i noćne smjene, a servisna služba uvijek je na raspolaganju, što nam je najbitnije u proizvodnji. Mi viška vremena nemamo", zaključak je Danija Varge.


Tagovi

Claas Mehanizacija Traktor Dani Varga Razvoj Inovacije Kvaliteta Le Mans Axion 800 Modeli Tvrtka Jerković Tehnički razvoj


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]