Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 22.08.2018. 13:30

Što donosi Pravilnik o javnom nadmetanju kod prodaje državnog poljoprivrednog zemljišta?

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje!

Foto: Pixabay/analogicus
  • 796
  • 54
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na poveznici.

Tema savjetovanja je: Prijedlog Pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom.

Naime, kako objašnjavaju, Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se odazove savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom. Cilj je ovog savjetovanja omogućiti zainteresiranoj javnosti da dostavi svoje mišljenje, prijedloge i primjedbe na prijedlog Pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom.

Prijedlogom Pravilnika o javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom propisuje se postupak javnog nadmetanja za utvrđivanje najpovoljnijeg ponuditelja kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom. Predmetni Pravilnik potreban je za provođenje prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom u slučaju kada više osoba podnese zahtjev za kupnju istog poljoprivrednog zemljišta. Predviđeni rok za dostavu komentara na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Pravilnika javnom nadmetanju kod prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske izravnom pogodbom je do 20. rujna 2018. godine. 


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Javno savjetovanje Pravilnik Poljoprivredno zemljište Kupovina


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sada im je dobro i deformirano voće i povrće

Dva lanca supermarketa u Ujedinjenom Kraljevstvu na svojim će policama izložiti voće i povrće čiji je izgled daleko od savršenog, a kako bi pomogli poljoprivrednicima pog...

Više [+]