Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sretna Nova godina!
  • 01.01.2015. 07:15

Sretna Vam Nova 2015. godina!

Sretnu novu 2015. godinu želi Vam uredništvo vodećeg poljoprivrednog portala agroklub.com!

  • 201
  • 25
  • 0

U Novoj godini želimo Vam mnogo sreće, zdravlja, snalažljivosti i ideja. Želimo vam i godinu bez ekstremnih vremenskih neprilika kako bi žetva, pa i berba na koncu donijele očekivani rezultat, a tvornica na otvorenom radila punom parom.

Sadržajem u 2014. pokušali smo unijeti pozitivan duh među naše čitatelje. Dobrim pričama o malim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima obilježili smo cijelu, iako proizvodno zahtjevnu i nesigurnu godinu.

Mala obiteljska gospodarstva u cijelom svijetu imaju nezamjenjivu ulogu u osiguravanju sigurnosti i kvalitete prehrane, održivom upravljanju prirodnim resursima, agrobioraznolikosti, čuvanju radnih mjesta te povezivanju stanovnika lokalnih zajednica, što smo u mnogo slučajeva i svojim angažmanom uspjeli ostvariti.

Potvrda uspjeha Agroklub.com

Ove su se godine naše stranice čitale više nego inače. 3.700.000 otvorenih stranica u 2014. godini otvorilo nam je i puteve prema korisnicima koji danas, više nego ikad prije, traže korisne i važne informacije. Dobili smo i 1.684 novih registriranih korisnika, što nas posebno veseli. Zanimljivo je da 63 % naših čitatelja čini muška populacija između 25 i 44 godine, dakle - mladi poljoprivrednici koji žele što spremniji ući u tržišnu utrku, unaprijediti proizvodnju i postati najbolji u svom poslu.

Ovu godinu obilježili smo i inovacijama. Predstavili smo Wikipediju hrvatske poljoprivrede pod nazivom Agropedija, ali i prvu društvenu mrežu u svijetu namijenjenu poljoprivrednicima - KLUB kao novo sredstvo komunikacije.

Sve više tvrtki uključenih u distribuciju i prodaju poljoprivredne mehanizacije, gnojiva, sredstava za zaštitu bilja, prepoznaje našu važnost kao posrednika u razmjeni informacija. Tako se broj naših partnera rapidno povećava, a vrlo skoro ćemo brojku zaokružiti na jubilarnih 100. Svojim angažmanom na društvenim mrežama, ostvarili smo izniman uspjeh. Na našoj Facebook stranici brojimo 21.424 fana.

Zanimljivo je i da je čitanost našeg portala na mobilnim uređajima porasla čak 159 %, što nam dozvoljava novi, moderan pristup korisnicima. Podaci kažu da najzanimljiviji članci iz 2014. pokrivaju aktualne teme poljoprivredne politike naših kolumnista, ali i korisne savjete u eko proizvodnji.

Iznimno nam je drago da ste čak 1.624.351 u ovoj godini otvorili Poljoprivredni oglasnik, jer i dalje ćemo biti važan posrednik u razmjeni poljoprivrednih dobara. U prosincu ove godine poslali smo i naš 50. Agroletter :)

Drago nam je da gravitacijska sila portala Agroklub.com neupitno raste te sa sigurnošću možemo reći da smo od medija postali aktivni sudionik u (R)evoluciji poljoprivrede! Hvala Vam na povjerenju!

Udruživanje kao cilj u 2015.

Trudit ćemo se da Vas i dalje potičemo na udruživanje i educiranje, kako bi krenuli u izradu projekata koji će omogućiti rast, razvoj i ulaganje u selo - jer nužno je da se, kako u ovoj, tako i u nadolazećim godinama, prilagodimo novim situacijama.


Tagovi

Čestitka Nova godina Održivi razvoj Radna mjesta Zapošljavanje Dobre priče Udruživanje OPG


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.