Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novogodišnja čestitka
  • 01.01.2014. 07:00

Sretna Vam Nova 2014. godina

Ekipa portala agroklub želi Vam mnogo poslovnog i osobnog uspjeha u Novoj 2014.-oj godini

  • 353
  • 92
  • 0

U godini iza nas nije bilo lako baviti se poljoprivredom i očekivati uspjeh. U Hrvatskoj, ali i u drugim europskim zemljama usklađivali su se gospodarski planovi i zakonodavstvo, s krizom se nosilo kako se znalo i moglo (da ne kažemo htjelo). Godine nebriga i/ili politika bez dobrih gospodarskih temelja i strategije, dovele su hrvatsku poljoprivredu u današnje kronično loše stanje. Zbog toga danas ogroman broj poljoprivrednih proizvođača teško vraća kredite i svojim rezultatima jedva spaja kraj s krajem. Ali nećemo zato kukati već razmišljati što možemo napraviti!

Svim proizvođačima koji su tijekom 2013. svojim trudom, radom i ulaganjima, uspjeli na nesigurnom tržištu proizvesti kvalitetan proizvod, čestitamo na ustrajnosti, volji i spremnosti na borbu. 2014. je Godina obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, koju ćemo, zajedno s Vama, obilježavati kroz cijelu godinu. Trudit ćemo se da Vas i dalje potičemo na udruživanje i educiranje, kako bi krenuli u izradu projekata koji će omogućiti rast, razvoj i ulaganje u selo - nužno je da se prilagodimo novim situacijama.

Prvi dan u godini dobar je trenutak je da svi pogledamo prema naprijed s ciljem donošenja novih odluka koje će obilježiti našu budućnost. U tom smislu, ono na što najviše možemo utjecati smo mi sami pa stoga iskoristimo potencijal da unutar svojih mogućnosti, napravimo najviše i najbolje što možemo u vremenu ispred nas. Vjerujemo kako jedino na taj način možemo napraviti pomak naprijed i optimističnije nastaviti dalje. Ili kako bi naš narod rekao: Uzdaj se u se i u svoje kljuse!

Želimo Vam sretnu Novu 2014. godinu, uz mnoštvo dobrih tržišnih i vremenskih prilika, uspjeha u proizvodnji te dobrih otkupnih cijena.

Nikolina, Mirna, Dunja, Marina, Ivana, Maja, Sandra, Frano, Mihael, Mario, Vedran


Tagovi

Novogodišnja čestitka Program ruralnog razvoja OPG Sustav kontrole Uspjeh

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]