Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čestitka
  • 25.12.2019. 07:30

Sretan Vam Božić dragi ljudi

Dragi proizvođači, prerađivači, vrijedni ljudi, hvala i što su zahvaljujući upravo vama bogate blagdanske trpeze, što svima pokazujete i dokazujete da se od rada može živjeti. 

Foto: Agroklub
  • 512
  • 72
  • 2

Dragi naši, 

sretan Vam Božić. Hvala od srca na još jednoj godini koju ste proveli s nama, za sve pohvale i pokude. Čuli smo sve, nismo bezgriješni, no ono što obećavamo je da ćemo se i dalje truditi opravdati vaše povjerenje koje nam ukazujete već punih 11 godina. 

Dragi proizvođači, prerađivači, vrijedni ljudi, hvala i što su zahvaljujući upravo vama bogate blagdanske trpeze, što svima pokazujete i dokazujete da se od rada može živjeti. 

Svjesni smo da ponekad sve ode na onu ružnu - tamniju, bezvoljnu stranu. Propadne urod, padne cijena, otkupljivač jednostavno otkaže. Problema ima, nikad ih nije manjkalo, ali da nam svima treba više optimizma - treba. Ako ćemo se samo žaliti, a ne vjerovati da su sve prepreke savladive, teško da će ikada biti bolje. Ne samo u poljoprivredi, općenito je tako. 

Da ne duljim, sve ono što bih Vam u ime Agrokluba htjela poželjeti, najbolje je zapravo napisao mladi poljoprivrednik, ponosan suprug i otac četvero djece i naš suradnik Tomislav Haršanji

Pročitajte još jednom ono što je napisao. Ili poslušajte/pogledajte video. 

Pustite negativu, poljoprivreda je prekrasna djelatnost od koje se može živjeti

Dragi naši, želimo Vam obilje blagoslova, zdravlja, sreće, ljubavi i volje. 

Čitamo se. Sretan Vam Božić!


Tagovi

Sretan Božić Čestitka Agroklub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).