Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 7
  • 10.03.2016. 07:30

Sredstva ruralnog razvoja za općine i gradove

Odluke izdaje APPRRR, a korisnici su općine i gradovi do 10 tisuća stanovnika kojima se sufinancira do 100 posto ukupno prihvatljivih troškova - 5 do 70 tisuća eura

Foto: Pixabay
  • 1.254
  • 156
  • 0

Počele su se izdavati odluke o privremenoj raspodjeli sredstava za projekte iz operacije 7.1.1. Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Odluke izdaje Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a korisnici su općine i gradovi do 10 tisuća stanovnika kojima se sufinancira do 100% ukupno prihvatljivih troškova - od 5 do 70 tisuća eura.

Dodjela sredstava korisnicima

Prihvatljiva ulaganja, izvještavaju u svojem priopćenju iz APPRRR-a se odnose na izradu ili izmjenu i dopunu Prostornog plana uređenja općine ili grada, Strateškog razvojnog programa općine ili grada, Strateških planova razvoja pojedinih gospodarskih sektora poput poljoprivrede, ribarstva, šumarstva, industrije, turizma, trgovine, prometa,obrtništva, građevinarstva, informatike i energije.

Nakon provedenog natječaja i obavljenih kontrola za sve zahtjeve za potporu koji su zadovoljili uvjete pravilnika i natječaja APPRRR će izdati odluke o privremenoj raspodjeli sredstava koje će u nekoliko slijedećih dana biti dostupne korisnicima na AGRONET-u. Nakon isteka žalbenog roka i postupka koji ga prate, APPRRR će izdati i konačne odluke o dodjeli sredstava.

Foto: Pixabay


Tagovi

APPRRR Odluka Izdavanje Mjera 7 Ruralni razvoj AGRONET Operacija Sredstva Općina Grad Euro


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/