Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 19.09.2017. 16:30

Srebrna medalja kombajnu MF IDEAL za inovacije!

Massey Ferguson je osvojio srebrnu medalju za nove kombajne IDEAL u prestižnim nagradama za inovacije!

  • 545
  • 40
  • 0

Massey Ferguson, svjetski brand AGCO-a, osvojio je srebrnu medalju za nove kombajne IDEAL u prestižnim nagradama za inovacije koje je predstavio DLG (Njemačko poljoprivredno društvo). Massey Ferguson IDEAL je potpuno nova kombinacija visokih performansi dizajnirana uz zahtjeve poljoprivrednika i operatera širom svijeta.

Raspon kombajna postavlja nove razine performansi i učinkovitosti na terenu i uključuje tri modela od 451 do 647 KS. Pri dodjeli srebrne medalje MF IDEAL-u, iz stručnog povjerenstva rekli su da je "kombajn IDEAL prvi kombajn koji je trebalo razvijati od nule sve do posebne tehnologije".

Žiri oduševljen performansama kombajna

Posebno je spomenuta uska transportna širina kombajna. Prema riječima sudaca, budući da kombajni velikih kapaciteta i dalje povećavaju veličinu kako bi povećali produktivnost i učinkovitost, širina cestovnog prijevoza postaje ograničavajući čimbenik u tom razvoju. IDEAL kombajn je jedini kombajn visokog kapaciteta koji ne prelazi prometnu širinu od 3,3 m.

Čak i najveći 646 KS MF IDEAL 9 s gumama od 800 mm ili novi 26-inčni (660 mm) sustav TrakRide može zadovoljiti zahtjev za širinom od 3,3 m, s mogućnošću regulacije širine.

IDEAL kombajn je jedini kombajn visokog kapaciteta koji ne prelazi prometnu širinu od 3,3 m

Žiri je istaknuo i potpuno automatski adapter koji omogućava preuzimanje postavki određenih dijelova adaptera. AutoDock ™ štedi vrijeme, potiče sigurnost i smanjuje napor za vozača. On jednostavnim pritiskom gumba u kabini automatski povezuje sve priključke - mehaničke, električne i hidraulične.

Automatsko podešavanje rada

MF IDEAL - najveći razvojni skok od izuma kombajna!

Još jedna značajka koja je privukla pozornost žirija je IDEALbalance™ dizajn sita za čišćenje - dvije profilirane nepropusne tvrde podloge ispod rotora jamče bolje i čišće gotove proizvode - na bilo kojem terenu te omogućuje izravnavanje na padinama do 15%.

Daljnje pohvale dali su suci za novi sustav senzora, poznat kao IDEALharvest ™ koji automatski podešava rad kombajna. Sustav automatski regulira rotor stroja, postavke brzine ventilatora i sita kako bi održali optimalnu učinkovitost i učinkovitost stroja u svakom trenutku.

Tek izašli, a već osvajaju priznanje

"Ovo je izvrstan rezultat. Uvjereni smo da je MF IDEAL pravi pobjednik i čast je primiti nagradu", kaže Thierry Lhotte, potpredsjednik i direktor tvrtke Massey Ferguson Europe i Bliskog istoka.

"Vrlo smo uzbuđeni što novi kombajni već osvajaju međunarodno priznanje. Sa svojim novim izuzetnim performansama, kombajn je dizajniran da poljoprivrednicima ponudi mogućnosti koje će pozitivno doprinositi njihovoj produktivnosti i profitabilnosti."

Za više informacija obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Kombajn IDEAL Medalja Dizajn Inovacije Nagrada AGCO DLG


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Wow, ljepota i boje jaja :)