Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 18.09.2017. 16:30

MF IDEAL - najveći razvojni skok od izuma kombajna!

Massey Ferguson predstavlja seriju rotacijskih kombajna najnovije generacije. Upoznajte kombajn MF IDEAL!

  • 3.033
  • 239
  • 0

Massey Ferguson, izumitelj samovozećih kombajna predstavlja svoju seriju rotacijskih kombajna najnovije generacije koja predstavlja revolucionarni razvojni korak u učinkovitosti i izvedbi namijenjena profesionalnim poljoprivrednicima i izvođačima radova: najveći silos, najbrži istovar, najdulji rotori i automatski pogon na samo 3,3 m vanjske širine!

Izvana se ističe izvanredan dizajn u grafitnom premazu. Sam stroj uvjerio je profesionalce u svoju učinkovitost tijekom šest godina intenzivnog testiranja provedenih na 45 prototipova u SAD-u, Južnoj Americi, Australiji i središnjoj Europi u svim područjima: učinkovitost potrošnje goriva, jednostavnost korištenja i popravka, kvaliteta zrna, raspodjela ostataka poljoprivrednih kultura, širina transporta, obrada podataka i rad na padini te rad kod zbijanja tla.

Kombajn IDEAL Massey Fergusona

Tri modela s vršidbom i razdvajanjem preko jednog ili dvostrukog rotora, po želji s ispravljačem nagiba ParaLevel. Kombajni imaju štedljivi motor: AGCO POWER 9,8 litara (MF IDEAL 7 s 451 KS), MAN 12,4 litara (MF IDEAL 8 s 538 KS) i MAN 15,2 litara (MF IDEAL 9 s 647 KS).

4,84 m dugi rotor Dual Helix na MF IDEAL 8 i 9: najduži rotor za vršidbu i razdvajanje u sektoru (31% veća vršidbena jedinica u usporedbi s najbližom konkurencijom na dan 8.8.2017.) uz vrlo malu potrošnju energije, izraženu otpornost na promjenjive uvjete usjeva, najvišu učinkovitost potrošnje goriva, mali gubitak zrna te pažljivo postupanje sa zrnom i slamom.

Kombajn MF IDEAL 9T

Spremnici žita s 12.500 i 17.100 litara zapremnine: Opcionalni spremnik od 17.100 litara je trenutačno najveći dostupni spremnik s oko 18 % više zapremnine od sljedećeg konkurenta, omogućava dulji rad na polju za višu učinkovitost, optimiziranu logistiku i manje zbijanje tla.

Pražnjenje od 140 i 210 l/s: opcionalni spremnik Streamer 210 od 210 l/s nudi najbrže pražnjenje na tržištu - brži je za oko 32% od trenutačno vodećeg konkurenta na tržištu - za najveću učinkovitost na polju.

Automatsko samopodešavanje: Opcionalna aplikacija IDEALharvest™ automatski prilagođava postavke kombajna tijekom rada. Pomoću 52 senzora upravlja postavkama rotora i sita te brzinom vrtnje puhala i bubnja kako bi u svakom trenutku jamčila najvišu učinkovitost stroja.

IDEALbalance™ dizajn sita za čišćenje: dvije profilirane nepropusne tvrde podloge ispod rotora jamče bolje i čišće gotove proizvode - na bilo kojem terenu.

Tablica 1. Pregled modela kombajna MF IDEAL

MF IDEAL 7

MF IDEAL 8

MF IDEAL 9

Rotor

Jednostruki

Dvostruki

Dvostruki

Kabina

Vision

Vision

Vision

Volumen spremnika žita (l)

12.500

12.500/17.100

12.500/17.100

Brzina istovara (l/s)

140/210

140/210

140/210

Max. snaga motora (PS/KW)

451/332

542/399

647/478

Duljina sita (mm)

2.000

2.000

2.200

Sito

Standard

Standard

High Capacity

Vanjska širina (minimum)

3,30 m (800 mm gume)

3,30 m (800 mm gume)

3,30 m (800 mm gume)

Odličan protok materijala, ušteda vremena...

DriveCenter - motor obuhvaća pogon za oštricu, vršidbu i rezanje. Jednostavan dizajn omogućava manji broj remenja i lanaca, a time i manju potrošnju energije kao i puno manje troškove održavanja.

Mala širina transporta: Čak i veliki MF IDEAL 9 s 800 mm širokim gumama ili novom interno razvijenom gusjenicom ostaje unutar ukupne širine od 3,3 m. U regijama sa strogim propisima o maksimalnoj vanjskoj širini, tolika širina doprinosi višoj fleksibilnosti. Ove kombajne karakterizira i manje zbijanje tla: zahvaljujući novom gusjeničastom voznom mehanizmu s ovjesom TrakRide.

Potpuna povezanost zahvaljujući Fuse Connectivity Gateways za besprijekorni prijenos i optimalno korištenje podataka o usjevu, npr. kao karta prinosa. Imaju i novu, vrlo udobrnu i tihu kabinu Vision s panoramskim vidnim poljem.

MF PowerFlow strojevi za rezanje širine do 12,20 m jamče odličan protok materijala pomoću transportnih traka i ravnomjerno punjenje vršilice klasovima žita na prednjoj strani.

Ušteda vremena uz AutoDock™: prvi automatski sustav za povezivanje za vršidbu sadrži pogon za vratilo te hidrauliku i elektriku uz najjednostavnije upravljanje iz kabine.

U videu pogledajte kombajn MF IDEAL!

Za više informacija o kombajnu obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Kombajn IDEAL Model Revolucija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo