Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jennifer Garner
  • 26.03.2018. 15:00

Slavna glumica pokrenula farmu za uzgoj voća i povrća

Jennifer Garner pokrenula je brend sa 100% ekološki uzgojenim povrćem i voćem od koji pravi zdrave obroke za djecu, ali i sve koji se žele hraniti zdravo.

Foto: Instagram/Once Upon a Farm
  • 479
  • 113
  • 0

Glumica Jennifer Garner (46) odlučila je prošle je godine s još troje ljudi osnovati farmu za uzgoj voća i povrća za novu liniju hrane za djecu. 

Farma se zove "Once upon a Farm" i nalazi se u južnoj Kaliforniji. Brend Jennifer Garner koristi sastojke koji 100% dolaze s farme. Trenutno imaju 14 okusa certificiranih ekoloških obroka za djecu od pet i više mjeseci te četiri okusa jabukovog soka za sve uzraste i to bez konzervansa, koncentrata ili bilo čega što je prethodno obrađeno, piše Modern Farmer

"Koristimo samo ekološki uzgojenu, cjelovitu hranu u njezinom prirodnom stanju", obećava brend. Sastojci se hladno prešaju pomoću visokotlačne obrade i pakiraju u vrećice što ih čini stabilnim bez uništavanja hranjivih tvari. 

Garner sama priprema hranu svojoj djeci

No, Garner neće stati samo na tome. "Ne možemo razgovarati samo o hranjenju zdravim namirnicama 10 posto djece, 50 posto djece nego o puno više njih", kaže Garner koja svoje obroke želi uključiti u nacionalni program prehrane te pružiti zdravu hranu i druge pogodnosti trudnicama, dojiljama i djeci do 5 godina. 

Jennifer Garner ima troje djece i većinu obiteljske hrane uzgaja na svojoj farmi u Los Angelesu. Pravi im zdrave grickalice od kelja i paprike, a ono što ne raste u njezinom vrtu, kupuje od lokalnih proizvođača te želi da njezina djeca dođu u izravnu vezu s hranom koju jedu. I sama Garner je tako odrasla. 

"Moja majka je uzgojila svu našu hranu. Kada smo bili gladni rekla bi nam da odemo u vrt i pojedemo rajčicu. Kao dijete sam zavidjela prijateljima čiji su roditelji kupovali prerađenu, kupovnu hranu, a sada sam postala ista kao svoja mama", zaključila je. 

 


Tagovi

Jennifer Garner Once Upon a Farm Eko hrana Hrana za djecu


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]