Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 05.12.2016. 10:30

SIP predstavništvo i u RH - traže distributere!

SIP je odlučio otvoriti izravno predstavništvo u Zagrebu zbog bolje komunikacije s kupcima u cilju poboljšanja usluge i proizvoda te traže distributere SIP strojeva u Hrvatskoj!

  • 3.610
  • 168
  • 0

SIP je najveći slovenski proizvođač opreme za poljoprivredu, sa sjedištem u Šempeteru u Savinjskoj dolini. Glavni program predstavljaju kosilice, okretači i sakupljači, a uz to se još uvijek proizvode i legendarne SIP samoutovarne prikolice te razbacivači stajnjaka. SIP strojevi su već duže vrijeme dio hrvatske poljoprivrede, a prepoznavši potencijal hrvatskog tržišta u cilju boljeg pozicioniranja, slovenski SIP je odlučio otvoriti predstavništvo u Zagrebu.

Iza bogatog iskustva stoji duga tradicija izrade kvalitetnih i robusnih poljoprivrednih strojeva. Današnja SIP-ova tvornica prostire se na 79.000 m2, od čega je polovica natkrivena, te zapošljava ukupno 227 ljudi, od kojih 160 stručno osposobljenih radi u samoj proizvodnji. Osim na domaće tržište, SIP svoje strojeve prodaje u ukupno 55 zemalja širom svijeta, te posebno ističe njemačko i austrijsko tržište kao tržišta koja su izuzetno dobro prihvatila njihove strojeve, te bilježe konstantan rast, što već dovoljno govori o samoj kvaliteti i tehnologiji proizvodnje ovih strojeva.

Trenutno SIP-ovu proizvodnu liniju čine diskaste kosilice svih tipova (bočne, stražnje, prednje, vučene, nošene, kombinacije...) bubnjaste kosilice, rotorski okretači, tračni okretači, rotorski sakupljači, te samoutovarne prikolice.

Traže se distributeri u Hrvatskoj!

SIP je odlučio otvoriti izravno predstavništvo u Zagrebu u Ježdovečkoj ulici 118b u Lučkom, a razlog izravnog ulaska na hrvatsko tržište je mogućnost bolje komunikacije s kupcima u cilju poboljšanja usluge i proizvoda, te kvalitetnija postprodajna usluga, servis i nabavka dijelova.

Tvrtka SIP traži distributere u Hrvatskoj

Novootvorena tvrtka SIP Distribucija d.o.o. bit će zadužena za plasman i odabir prodajnog asortimana za Hrvatsku, te suradnju s potencijalnim distributerima.

Pozivaju se sve zainteresirane hrvatske tvrtke za distribuciju SIP-ovog prodajnog programa da kontaktiraju predstavnike SIP-a za Hrvatsku.

Iskoristite akciju do kraja godine!

U akcijskoj ponudi SIP strojne industrije možete nabaviti strojeve po promotivnim cijenama. U ponudi je razbacivač stajnjaka Orion 80, kosilica Silvercut 340 S i brojne druge. Akcija traje do 31.12.2016., a ostatak akcijske ponude pogledajte ovdje.

SIP je mjesec studeni namijenio svojim trgovcima i distributerima. S tom namjerom organizirali su 3. SIP trgovačku konferenciju na kojoj je sudjelovalo 194 sudionika iz 21 zemalja. Kako je bilo, pogledajte u videu.

Za više informacija o otvorenju predstavništva u Zagrebu ili o trenutnim akcijama, obratite se tvrtki SIP na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

SIP Distributeri Hrvatska Akcija Strojevi Predstavništvo


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]