Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 04.05.2016. 15:30

Silvercut DISC 300 S - jurilica među kosilicama!

Silvercut DISC 300 S RC kosilica postiže bolju kvalitetu silaže, skraćuje vrijeme sušenja, smanjuje rizike zbog lošeg vremena i štedi do 10 posto energije potrebne za pripremu i spremanje krme. Uz to, juri i do 30 km/h!

  • 4.942
  • 244
  • 0

Silvercut DISC 300 S RC je bočna diskasta kosilica sa valjkastim kondicionerom (RC) i središnjim učvršćenjem grebena, koja u kombinaciji sa bezstupanjskim hidrauličkim rasterećenjem omogućuje odlično prilagođavanje terenu.

Kvalitetno prilagođavanje terenu osigurava kombinacija mjesta priključenja ruke i grebena pričvršćenog u sredini. Maksimalan kut prilagođavanja je između -15° i +20°.

Ekonomičnost i ušteda energije

Valjkasti kondicioner (RC) omogućava ravnomjerno gnječenje djetelinske krme. Intenzitet gnječenja se regulira bezstupanjski. Upotrebom kondicionera postiže se bolja kvaliteta silaže, skraćuje se vrijeme sušenja, smanjuju se rizici zbog lošeg vremena i štedi se do 10% energije potrebne za pripremu i spremanje krme.

Jednostavna i učinkovita zaštita

Sigurnosna spojka u slučaju naleta učinkovito štiti kosilicu od oštećenja. Prilikom udarca u prepreku sigurnosna spojka se u trenutku otvori, a zbog posebnog položaja zgloba greben se jednostavno zaokrene nazad i istovremeno prema gore. Greben se nakon udarca u prepreku sam vrati u radni položaj. Osjetljivost sigurnosnog sistema moguće je jednostavno prilagođavati.

Hidrauličko rasterećivanje i brzina

Stupanj rasterećenja može se jednostavno i brzo namjestiti prije početka ili tijekom košenja. Za vrijeme košenja stupanj rasterećenja vidljiv je na manometru.

Glavna noseća konstrukcija stroja osigurava visoku krutost i optimalan prijenos moći od traktora do grebena kosilice, kao što možete vidjeti i u videoprilogu ispod teksta, gdje je prikazana košnja trave s prednjom kosilicom Silvercut DISC 300 F i bočnom kosilicom Silvercut DISC 300 S na čak 30 km/h.

Odlaganje na malom prostoru

Potporne noge za pohranu (dodatna oprema) su namijenjene odlaganju na malom prostoru, kosilica je postavljena uspravno i zauzima manje od 3,2m2. Transportni položaj kosilice preklopljen za 120° omogućuje:

  • minimalnu transportnu visinu, koja omogućava vožnju kroz niske prolaze
  • bolju preglednost za vrijeme vožnje
  • bolju stabilnost i veće transportne brzine
  • težište kosilice je bliže traktoru


Tagovi

SIP Strojna industriija Silvercut DISC 300 S RC Kosilica


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!