Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prateći list
  • 02.07.2015. 15:00
  • Karlovačka

Sakupljanje ambalažnog otpada u Karlovačkoj županiji

Obavijest Savjetodavne službe poljoprivrednicima.

  • 87
  • 4
  • 0

Obaviještavaju se Obiteljska poljoprivredna gospodarstva, korisnici državnih potpora s područja grada Ogulina te općina Josipdol i Plaški, da Udruga proizvođača i zastupnika sredstava za zaštitu bilja CROCPA Eko model, tvrtka C.I.A.K. i Savjetodavna služba, organiziraju prikupljanje i besplatan odvoz praznog ambalažnog otpada od sredstava za zaštitu bilja.

Temeljito isprana i ispražnjena ambalaža od sredstava za zaštitu bilja, moći će se predati u srijedu, 08. srpnja 2015. godine na lokacijama:

  • MADIG-MREŽNICA d.o.o., Salopek selo 2, Ogulin od 8:00 do 9:30 sati,
  • UZ STADION RIBARIĆI, Ribarići, Ogulin od 10:00 do 11:30 sati,
  • DVD JOSIPDOL, Ogulinska 3, Josipdol od 12:30 do 14:00 sati i
  • BENZINSKA POSTAJA Plaški (preko puta) od 14:30 do 16:00 sati.

Na dan predaje ambalaže potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu i OIB kako bi se svakom korisniku mogli popuniti Prateći list za otpad (PL-O) i Deklaracija o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO).

Akcijom Preteći list prikuplja se isključivo ambalaža tvrtki koje su članice udruge CROCPA Eko model, koja i financira ovu akciju, a to su Agroteks, AgroChem-Maks, BASF, Bayer Crop Science, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Stockton i Syngenta Agro.

Za dodatne informacije možete se obratiti u Savjetodavnu službu u Ogulinu, na brojeve telefona 047/525-343, mob.091/4882-759 (dr.sc. Mirna Ceranić) ili na 091/4882 -865 (dipl.ing. Srećko Kostelić).

Savjetodavna služba Ogulin


Tagovi

Savjetodavna služba Preporuke Savjeti Srećko Kostelić Mirna Ceranić Ogulin Josipdol Plaški CROCPA C.I.A.K. Ambalažni otpad Osobna iskaznica OIB Prateći list


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]