Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prateći list
  • 23.08.2015. 18:15

Sakupljanje ambalaže u Varaždinskoj županiji

Pod nazivom Prateći list, mreža skupljanja ambalažnog otpada CROCPA i tvrtka C.I.A.K. d.o.o. nastavljaju s organiziranim prikupljanjem ambalažnog otpada od zaštitnih sredstava.

  • 152
  • 8
  • 0

Martina Borić iz Savjetodavne službe podsjeća poljoprivrednike s područja Varaždinske županije da će se akcije sakupljanja prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja na tom području održati tokom listopada ove godine, prema slijedećem rasporedu:

Mjesto

Datum

Vrijeme

Polje d.o.o., Kolarova 2, Veliki Bukovec

1.10.2015

8.00 -10.00

Poljodom d.o.o., Gospodarska 2, Ivanec

5.10.2015

8.00 -11.00

Sakupljalište repe (repodrom), Stjepana Radića 1, Vidovec

6.10.2015

8.00 -11.00

Poljoprivredna apoteka Graminea, (G-7), Varaždinska bb, Petrijanec, Majerje

9.10.2015

8.00 -11.00

PZ Jalžabet , Prodavaonica br 1., Suhodolska 21, Jalžabet

12.10.2015

8.00 -10.00

Preuzima se isključivo prazna ambalaža tvrtki, proizvođača i uvoznika sredstava za zaštitu bilja koji financiraju projekt i omogućavaju korisnicima njihovih proizvoda besplatan povrat ambalaže, a to su: Agroteks, AgroChem-Maks, BASF Croatia, Bayer CropScience, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Syngenta Agro i Stockton.

Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena!

"Molimo poljoprivrednike koji imaju više od cca.100 kg ambalaže ili 1 big bag (cca. 1m3) da je ne donose na navedene lokacije već da se direktno jave tvrtki C.I.A.K. d.o.o. na broj telefona 01/3463-521 ili e-mail:ciak@ciak.hr pa će preuzimanje biti organizirano na njihovoj lokaciji. Skuplja se isključivo prazna, kontaktna ambalaža kao što su boce, kanistri i vrećice dok se kutije, kutijice i omotne folije, koje nisu bile u kontaktu s proizvodom, mogu odložiti u spremnike za papirni ili plastični otpad", ističu u tvrtki C.I.A.K.

"Donosioci otpada dužni su sami ispuniti Prateći list i Deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada. Otpad proizvođača koji ga donese bez Pratećeg lista i Deklaracije, neće biti prihvaćen. Obrasci Pratećeg lista za opasni otpad (Obrazac PL-Oo) i Deklaracije o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO) mogu se kupiti u trgovinama Narodnih novina", poručuju iz CROCPE.


Tagovi

Martina Borić Prateći list Savjetodavna služba Varaždinska županija Veliki Bukovec Ivanec Vidovec Petrijanec Majerje Jalžabet C.I.A.K. CROCPA


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

145 godina Poljoprivrednog instituta