Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prateći list
  • 17.06.2015. 18:00
  • Varaždinska

Sakupljanje ambalaže u Varaždinskoj županiji

Pod nazivom Prateći list, mreža skupljanja ambalažnog otpada CROCPA i tvrtka C.I.A.K. d.o.o. nastavljaju s organiziranim prikupljanjem ambalažnog otpada od zaštitnih sredstava.

  • 227
  • 8
  • 0

Akcije sakupljanja prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja na području Varaždinske županije održat će se tokom listopada ove godine, prema slijedećem rasporedu:

01.10.2015. kod tvrtke Polje d.o.o., Kolareva 2, Veliki Bukovec od 08:00 do 10:00 sati, 05.10.2015. kod tvrtke Poljodom d.o.o. Gospodarska 2, Ivanec od 08.00 - 11.00 sati, 06.10.2015. na sakupljalištu repe (repodrom,) Stjepana Radića 1, Vidovec od 08.00 - 11.00 sati, 09.10.2015. kod Poljoprivredne apoteke Graminea (G-7,) Varaždinska bb, Petrijanec, Majerje od 08.00 - 11.00 sati i 12.10.2015. kod Poljoprivredne zadruge Jalžabet, Prodavaonice br.1, Suhodolska 21, Jalžabet od 08:00 do 10:00 sati.

Preuzima se isključivo prazna ambalaža tvrtki, proizvođača i uvoznika sredstava za zaštitu bilja koji financiraju projekt i omogućavaju korisnicima njihovih proizvoda besplatan povrat ambalaže, a to su: Agroteks, AgroChem-Maks, BASF Croatia, Bayer CropScience, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Syngenta Agro i Stockton.

Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena!

"Molimo poljoprivrednike koji imaju više od cca.100 kg ambalaže ili 1 big bag (cca. 1m3) da je ne donose na navedene lokacije već da se direktno jave tvrtki C.I.A.K. d.o.o. na broj telefona 01/3463-521 ili e-mail:ciak@ciak.hr pa će preuzimanje biti organizirano na njihovoj lokaciji. Skuplja se isključivo prazna, kontaktna ambalaža kao što su boce, kanistri i vrećice dok se kutije, kutijice i omotne folije, koje nisu bile u kontaktu s proizvodom, mogu odložiti u spremnike za papirni ili plastični otpad", ističu u tvrtki C.I.A.K.

"Donosioci otpada dužni su sami ispuniti Prateći list i Deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada. Otpad proizvođača koji ga donese bez Pratećeg lista i Deklaracije, neće biti prihvaćen. Obrasci Pratećeg lista za opasni otpad (Obrazac PL-Oo) i Deklaracije o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO) mogu se kupiti u trgovinama Narodnih novina", poručuju iz CROCPE.


Tagovi

Akcija Prateći list Ambalažni otpad Varaždinska županija Veliki Bukovec Ivanec Vidovec Petrijanec Majerje Jalžabet C.I.A.K. CROCPA


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobro raspoloženje na Sabatini ne može pokvariti ni prevrtljivo vrijeme!