Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prateći list
  • 20.08.2015. 12:15

Sakupljanje ambalaže u općini Sikirevci i OBŽ

Poljoprivrednici iz Sikirevaca i okolnih mjesta, danas 21. kolovoza 2015. praznu ambalažu od sredstava za zaštitu bilja, mogu predati kod Poljoprivredne zadruge Prvča.

  • 125
  • 8
  • 0

21. kolovoza 2015. u Sikirevcima se održava akcija sakupljanja prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja. Ambalažni otpad treba donijeti kod Poljoprivredne zadruge Prvča, A. Stepinca 18, od 08:00 do 13:30 sati.

Preuzima se isključivo prazna ambalaža tvrtki, proizvođača i uvoznika sredstava za zaštitu bilja koji financiraju projekt i omogućavaju korisnicima njihovih proizvoda besplatan povrat ambalaže, a to su: Agroteks, AgroChem-Maks, BASF Croatia, Bayer CropScience, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Syngenta Agro i Stockton.

Sakupljanje ambalaže u Osječko-baranjskoj županiji

Nastavljaju se akcije sakupljanja prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja na području Osječko-baranjske županije i to prema slijedećem rasporedu:

  • 24. kolovoza 2015. u Topolju, kod Poljoprivredne zadruge Topolje, Republike 50, od 08:00 do 09:30 sati, u Popovcu, kod Doma kulture, V. Nazora bb od 10:30 do 12:00 sati i u Kneževim Vinogradima, kod Općine, Vaga prema Kotlini od 13:00 do 15:00 sati,
  • 28. kolovoza 2015. u Brođancima, kod Europaplantaže d.d., Trg 2 od 08:00 do 09:30 sati i
  • 31. kolovoza 2015., u Selcima Đakovačkim, kod Agrar T.P.P.-a, Kralja Tomislava bb od 08:00 do 11:00 sati.

Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena!

Ambalaža mora biti ispražnjena i temeljito isprana. Sa sobom ponesite osobnu iskaznicu i OIB.

"Molimo poljoprivrednike koji imaju više od cca.100 kg ambalaže ili 1 big bag (cca. 1m3) da je ne donose na navedenu lokaciju već da se direktno jave tvrtki C.I.A.K. d.o.o. na broj telefona 01/3463-521 ili e-mail:ciak@ciak.hr pa će preuzimanje biti organizirano na njihovoj lokaciji. Skuplja se isključivo prazna, kontaktna ambalaža kao što su boce, kanistri i vrećice dok se kutije, kutijice i omotne folije, koje nisu bile u kontaktu s proizvodom, mogu odložiti u spremnike za papirni ili plastični otpad", ističu u tvrtki C.I.A.K.

"Donosioci otpada dužni su sami ispuniti Prateći list i Deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada. Otpad proizvođača koji ga donese bez Pratećeg lista i Deklaracije, neće biti prihvaćen. Obrasci Pratećeg lista za opasni otpad (Obrazac PL-Oo) i Deklaracije o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO) mogu se kupiti u trgovinama Narodnih novina", poručuju iz CROCPE.

​Mara Maglić dipl.ing.agr.
E-mail mara.maglic@savjetodavna.hr


Tagovi

Mara Maglić Prazna ambalaža Sikirevci Prateći list C.I.A.K. CROCPA


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

SVIM MASLINARSKAMA I MASLINARIMA – Čestitam Svjetski dan masline! Ove godine (26. studenoga) posvećen je ženama u maslinarstvu. S pravom. Napokon, prvu maslinu je i posadila žena – Božica Atena. Udarivši kopljem u stijenu učinila je da iz z... Više [+]