Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obavijest poljoprivrednicima
  • 22.05.2015. 14:00
  • Karlovačka

Sakupljanje ambalaže u Karlovačkoj županiji

Obavijest Savjetodavne službe poljoprivrednicima.

  • 346
  • 4
  • 0

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače da će se tokom lipnja i u Karlovačkoj županiji provoditi akcija prikupljanja ambalažnog otpada od sredstava za zaštitu bilja i to prema slijedećem rasporedu.

02. lipnja 2015.

Agroprojekt d.o.o,

Obala Trnskog 19

Karlovac

8.00 - 10.00

Medven trgovina d.o.o.

Mali Erjavec 4

Mali Erjavec

11.00 - 12.00

Vinski podrum Vrbanek

Obrež Vivodinski 1

Vivodina

13.00 - 15.00

09. lipnja 2015.

Autobusna stanica kod crkve sv. Antuna

Duga Resa

8.00 - 10.00

Također, praznu ambalažu možete svakog radnog dana predati u skladište tvrtke C.I.A.K. d.o.o. u Vojniću, Andrije Hebranga 5.

Preuzima se isključivo prazna ambalaža tvrtki, proizvođača i uvoznika sredstava za zaštitu bilja koji financiraju projekt i omogućavaju korisnicima njihovih proizvoda besplatan povrat ambalaže, a to su: Agroteks, AgroChem-Maks, BASF Croatia, Bayer Crop Science, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Syngenta Agro i Stockton.

"Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena! Molimo poljoprivrednike koji imaju više od cca.100 kg ambalaže ili 1 big bag (cca. 1m3) da je ne donose na navedene lokacije već da se direktno jave tvrtki C.I.A.K. d.o.o. na broj telefona 01/3463-521 ili e-mail: ciak@ciak.hr pa će preuzimanje biti organizirano na njihovoj lokaciji. Skuplja se isključivo prazna, kontaktna ambalaža kao što su boce, kanistri i vrećice dok se kutije, kutijice i omotne folije, koje nisu bile u kontaktu s proizvodom, mogu odložiti u spremnike za papirni ili plastični otpad", ističu u tvrtki C.I.A.K.

"Donosioci otpada dužni su sami ispuniti Prateći list i Deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada. Otpad proizvođača koji ga donese bez Pratećeg lista i Deklaracije, neće biti prihvaćen. Obrasci Pratećeg lista za opasni otpad (Obrazac PL-Oo) i Deklaracije o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO) mogu se kupiti u trgovinama Narodnih novina", poručuju iz CROCPE.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati i Savjetodavnu službu u Karlovcu na broj telefona 047/611-058.

Marijana Lemić, mag.ing.fitomedicine
e-mail: Marijana.Lemic@savjetodavna.hr


Tagovi

Savjetodavna služba Preporuke Savjeti Lipanj Karlovačka županija Ambalažni otpad Karlovac Mali Erjavec Vivodina Duga Resa C.I.A.K. d.o.o. Vojnić Prateći list Deklaracija CROPCA Marijana Lemić


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.