Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 10.04.2016. 13:30

Sa 3,16 promila rušio stupove pa izgubio kombajn

Sa 3,16 promila alkohola u krvi krenuo ovršiti kukuruz, završio u vinogradu, izgubio kombajn i nestao!

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
  • 4.370
  • 215
  • 0

Poljoprivrednik (M.A.) iz Novih Perkovaca kraj Slavonskog Broda prošlog je tjedna u pripitom stanju kombajnom rušio vinogradske stupove, a skoro i nasade lješnjaka svoje sumještanke koja ga je potom prijavila policiji, prenosi 24sata.

Nakon što je priveden, u krvi mu je izmjereno 3,16 promila alkohola u krvi, a prenoćio je u policijskoj postaji. Sutradan je po selu tražio svoj radni stroj, stari Zmaj jer se nije sjećao gdje ga je nakon svoje pustolovine u vinogradu ostavio.

Neregistriranim kombajnom porušio stupove u vinogradu

Da stvar bude gora, kombajn nije registriran niti je njegov. Protiv muškarca bit će podnesena prekršajna prijava zbog upravljanja kombajnom pod utjecajem alkohola, a ako se utvrdi da je vlasnik neregistrirani kombajn posudio pijanoj osobi, moguće je da i on dobije prijavu, kažu iz brodsko-posavske policije za 24sata.

Tražio izgubljeni kombajn pa nestao

Sumještani kažu da je poljoprivrednik u pripitom stanju krenuo ovršiti kukuruz koji mu je ostao od lani. Kombajn je na kraju pronađen u Starim Perkovcima, ali ga vlasnik nije mogao upaliti zbog pokidanog remenja. U međuvremenu, nestao je i uhićeni poljoprivrednik, a nitko ne zna gdje je.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL


Tagovi

Kombajn Pijanstvo Poljoprivrednik Zmaj


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]