• Novosadski sajam
  • 10.05.2018. 10:30

S Agroklubom lako do ulaznica za Poljoprivredni sajam!

Osvojite po dvije ulaznice za jubilarni 85. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

Foto: Agroklub
  • 1.034
  • 111
  • 0

Sada već tradicionalno, Agroklub vas u suradnji s Novosadskim sajmom vodi na 85. Međunarodni poljoprivredni sajam. Želite li biti dio najznačajnije smotre agrara u središnjoj i jugoistočnoj Europi, imate priliku osvojiti po 5 x 2 ulaznice.

O sajmu

Za nastup na Sajmu od 15. do 21. svibnja prijavile su se tvrtke i kompanije koje dolaze iz 28 zemalja. U odnosu na prethodnu godinu, bit će značajno više firmi iz Turske, Ukrajine i Italije, a predstavit će se i kompanije iz Rusije, Velike Britanije i Luksemburga, koje prošle godine nisu bile prisutne.

I ove godine bit će organizirana Nacionalna izložba stoke, koja će prikazati najbolje primjerke iz domaćeg uzgoja. Do sada je prijavljeno više od 1.600 živih eksponata. Poljoprivredna mehanizacija će zauzeti trećinu izložbenog prostora na ovogodišnjem sajmu. Prodavači su osigurali popuste od 3% do 10%.

Kako do ulaznica?

Agroklub će obradovati pet najsretnijih čitatelja besplatnim ulaznicama za dvije osobe, a sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratak aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do ponedeljka 14.05. ujutro u (9h), a dobitnike ćemo odabrati slučajnim izborom (random.org).

Sretne dobitnike obavijestit ćemo putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na Sajam dobitnicima će biti potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, koju će pokazati na glavnom ulazu kod info pulta.

Sretno i vidimo se na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu!


Tagovi

Novosadski sajam Poljoprivredni sajam 2018 Ulaznice Agroklub


Autorica

Verica Matić

Verica je administratorica na Agroklubu. Magistar je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seoski selebriti