Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 07.10.2015. 11:15

S 2,16 promila Ursus parkirao na terasu kafića

O prometnoj nesreći u Čalinovcu čiji su glavni likovi traktor i promili, će se još dugo pričati.

  • 3.647
  • 507
  • 0

Vlasnik i gosti Caffe bara Milenium u Čalinovcu nedaleko od Varaždina, još dugo će pamtiti nedjeljno popodne u tom objektu. Naime, 62-godišnji vozač, upalio je traktor koji je bio parkiran 30-ak metara od lokala te krenuo u rikverc.

U vožnji unatrag nisu ga omeli niti raskrižje, kao niti znakovi koji su mu se našli na putu. Jednostavno ih je slupao. I nastavio dalje, izravno za zaletjevši u terasu kafića. Na njoj je bilo i gostiju, no vidjevši kako se traktor opasno približava njihovim stolovima, na vrijeme su skočili u stranu. Pa, srećom, stradalih nije bilo. Ali materijalne štete jest.

Proštenje i promili

Vlasnik kafića Danijel Možanić kaže da je slomljena ograda, tende, separei, oštećen zid i smatra da kotači nisu zaglavili na ulazu, traktor bi ušao i u sam kafić. Policija je vozaču izmjerila 2,16 promila. Na pitanje zašto je to napravio, kazao je da nije mogao izbaciti mjenjač iz rikverca, a na mogućnost kočenja je zaboravio.

Kako doznaje evarazdin.hr traktorist je prije toga bio na proštenju, gdje se i opskrbio promilima.


Tagovi

Caffe bar Milenium Čalinovec Varaždin Traktor Rikverc Terasa Gosti Materijalna šteta Danijel Možanić Promili Mijenjač Kočnica


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!