Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osinje gnijezdo
  • 09.10.2017. 14:10

Roj osa usmrtio muškarca, pokušao ukloniti gnijezdo iz šupe

Zbog zadobivenih uboda i alergijske reakcije, nesretni je 63-godišnjak preminuo

Foto: Bigstockphoto/Leonid Eremeychuk
  • 2.081
  • 102
  • 0

Ubodi osa čije je gnijezdo pokušao ukloniti sa stropa drvene šupe, bile su kobne za 63-godišnjaka iz predjela Pilišće u mjestu Rivalno u sastavu općine Martijanec.

Kako je izvijestila PU varaždinska do tragedije je došlo jučer oko 19 sati. Nesretnog čovjeka ose su izbole po tijelu te je odmah prevezen prema najbližem liječniku. Na putu prema liječniku, liječnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije pružili su mu liječničku pomoć, no zbog zadobivenih je uboda i alergijske reakcije na ubode nesretni 63-godišnjak preminuo. Tijelo preminulog predano je obitelji, prenose varazdinske.

Foto: Bigstockphoto/Leonid Eremeychuk


Tagovi

Ose Varaždin Tragedija Osinje gnijezdo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]