Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ubojstvo u Đakovu
  • 07.10.2017. 16:30

Razmirice oko zemlje dovele do brutalnog ubojstva?

Obojica su bila farmeri, imala farme krava, natjecali se za državne table na gradskim natječajima, pa mnogi upravo zemlju povezuju s tragičnim činom.

Foto: Bigstockphoto/ChiccoDodiFC
  • 3.576
  • 221
  • 0

Dugogodišnje razmirice vezane uz bavljenje istim poslom, poljoprivredom, odnosno obradom zemlje, čini se, dovele su do brutalnog ubojstva koje je šokiralo Hrvatsku.

Naime, 5. listopada, ubodom odvijača u prsa ubijen je 64-godišnji Đakovčanin Božo Tolušić Điđo, sugrađanima znan po bavljenju poljoprivredom, obradi zemlje i stočarstvu te vođenju istovarišta građevinskog materijala.

Kako navode iz policije osječko-baranjske, 5. listopada, iza 9 sati, zaprimili su dojavu da je u Đakovu u Ulici Ivana Gorana Kovačića pronađena muška osoba, koja leži na tlu s ubodnom ranom. Na mjestu događaja djelatnici Hitne medicinske pomoći pokušali su pružiti pomoć ozlijeđenoj osobi, koja je ubrzo preminula uslijed ozljeda. Brzom reakcijom policijskih službenika, nekoliko minuta nakon saznanja o događaju, pronađen je 57-godišnjak, koji se dovodi u vezu s događajem. Na mjestu pronalaska tijela provodi se očevid te daljnja kriminalistička istraživanja.

I prije je bilo međusobnih sukoba dvojice Đakovčana, doznaje glas slavonije. Obojica su bila farmeri, imala farme krava, natjecali se za državne table na gradskim natječajima, pa mnogi upravo zemlju povezuju s tragičnim činom.

Foto: Bigstockphoto/ChiccoDodiFC


Tagovi

Ubojstvo Đakovo Farmeri


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).