Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija poljoprivrednika
  • 07.04.2015. 14:20

Radionica za poljoprivrednike u Bjelovaru

S ciljem informiranja poljoprivrednika o tome kako će ostvariti izravna plaćanja od 2015. godine, ali i o mogućnostima korištenja sredstava iz Programa ruralnog razvoja, APPRRR i Ministarstvo poljoprivrede, prezentiraju novitete putem lokalnih radionica.

  • 191
  • 17
  • 0

U srijedu, 08. travnja 2015. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Bjelovar u Preradovićevoj ulici 4/I, s početkom u 10,00 sati održat će se još jedna u nizu radionica za poljoprivrednike.

U ovoj godini dolazi do velikih promjena u okviru zajedničke poljoprivredne politike Europske unije, posebno vezanih za izravna plaćanja poljoprivrednicima. S ciljem informiranja poljoprivrednika o tome kako će ih ostvarivati od 2015. godine, ali i o mogućnostima korištenja sredstava iz Programa ruralnog razvoja, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede, prezentiraju novitete putem lokalnih radionica.

"Do sada su održane u Zagrebu, Sisku, Osijeku, Slavonskom Brodu, Splitu, Karlovcu, Krapini, Rijeci, Virovitici, Varaždinu, Pazinu i Čakovcu i bile su vrlo dobro posjećene. Posebno veseli što zainteresirani poljoprivrednici aktivno sudjeluju na njima, postavljajući pitanja i tražeći pojašnjenja, što je i cilj održavanja radionica", poručuju iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Radionice su otvorene za sve zainteresirane.


Tagovi

Županijska komora Bjelovar Lokalna radionica Program ruralnog razvoja Agencija za plaćanja u poljoprivredi Ribarstvu i ruralnom razvoju Ministarstvo poljoprivrede Zagreb Sisak Osijek Slavonski Brod Split Karlovac Krapina Rijeka Virovitica


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]