Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PSC Ferenčak
  • 14.04.2017. 10:30

PSC Ferenčak širi ponudu i otvara novu trgovinu!

PSC Ferenčak d.o.o. već je treće desetljeće poznat kao renomirani prodavač kvalitetnih rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve. Posjetite ih u Križevcima na otvorenju nove veće trgovine!

  • 5.798
  • 519
  • 0

PSC Ferenčak d.o.o. već je treće desetljeće poznat kao renomirani prodavač kvalitetnih rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve. Poljoprivrednici koji žele kvalitetno održavati svoje strojeve, nabavljati originalne ili kvalitetne zamjenske dijelove za svoje strojeve znaju da će ih najlakše pronaći upravo u trgovinama PSC Ferenčak. Brza dobava, kvalitetna usluga, najoptimalniji omjer cijene i kvalitete proizvoda godinama su glavne odlike njihovih trgovina. To potvrđuje i stalni porast interesa kupaca.

Kako bi bili dostupniji kupcima, otvorili su svoje trgovine u Koprivnici, Osijeku, Bjelovaru i Virovitici, te polako proširuju asortiman svoje ponude. Nadaleko su poznati po kvalitetnom repromaterijalu, kao što je špaga i mreža za baliranje, silažna oprema (folije, podfolije, mreže, vreće za pokrivanje silosa i ostali dijelovi silosa).

Proširenje trgovine u Križevcima

Proširena ponuda rezervnih dijelova

Već niz godina nude servis i popravak pumpi prskalica i cisterni, popravak i servis kardana te izradu hidrauličnih crijeva svih dimenzija. Novost u programu je proširena ponuda rezervnih dijelova za sve vrste traktora. Ovo je specifično područje s obzirom na široku lepezu modela traktora koje posjeduju kupci.

Dođite 20.04.2017. na službeno otvorenje trgovine u novom prostoru u Križevcima!

Proširenje asortimana ponude iziskivalo je povećanje prostora i broja ljudi, pa su prošle godine započeli s projektom proširenja trgovine i skladišnog prostora u Križevcima, što je ovih dana s uspjehom i završeno. Od 10. travnja 2017. godine započela je s radom nova trgovina u ulici Nikole Tesle 14 u Križevcima. Trgovina se nalazi u istom dvorištu gdje je bila i prijašnja, no nova raspolaže sa 460 m2 prodajnog prostora, te dodatnim skladišnim prostorom i prostorom za radionicu. Povećani prodajni prostor omogućuje preglednije izlaganje proizvoda, pa se kupci mogu detaljnije upoznati s proizvodima koji ih zanimaju i koje namjeravaju kupiti.

Tu će im u svakom trenutku pomoći stručni tim prodavača koji im može ponuditi više informacija o proizvodima i rezervnim dijelovima.

Široka ponuda repromaterijala i opreme za pašnjake

Osim uobičajene ponude na koju su navikli kupci, dodatno su proširili ponudu iz programa traktorskih dijelova, kao i ponudu repromaterijala te opreme za pašnjake. Ističu proizvode F-line (mreže za baliranje i folije za omatanje bala), čiji su ekskluzivni dobavljači. U novoj trgovini možete pronaći i širok asortiman radne odjeće i obuće te zaštitne opreme.

Nova proširena trgovina u Križevcima

O svim artiklima se možete informirati ili ih naručiti i putem web trgovine, a potrebne upite možete poslati na e-mail: info@psc-ferencak.hr ili webshop@psc-ferencak.hr.

Posjetite PSC Ferenčak u Križevcima 20. travnja 2017. godine, kada će u 11 sati biti upriličeno i službeno otvorenje trgovine u novom prostoru. Za više informacija, obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

PSC Ferenčak Rezervni dijelovi Nova trgovima Otvorenje Repromaterijal Servis Mreže Folije


Partner

PSC Ferenčak d.o.o.

Nikole Tesle 12, 48260 Križevci, Hrvatska
tel: +385 48 681 902, e-mail: info@psc-ferencak.hr web: http://www.psc-ferencak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]