Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija
  • 20.08.2013.

Promocija na agroklub.com

Želite li kvalitetnu, jednostavnu i učinkovitu promociju, onda ste na pravom mjestu!

  • 128
  • 9
  • 0

Smatrate li da Vam je potrebna kvalitetna promocija? Želite li predstaviti Vašu djelatnost, proizvode i usluge najvećoj poljoprivrednoj zajednici u Hrvatskoj? Ako želite učinkovit doseg prema ciljanom tržištu, povećanje prodaje i broja posjeta, onda ste na pravom mjestu. Marketing više nije i ne moože biti hobi. Prepustite marketing profesionalnom i stručnom timu agroklub.com i gledajte kako uložen novac postaje odlična investicija.

Internet portal agroklub.com je najveći poljoprivredni portal u regiji koji donosi uvijek svježu dozu korisnih informacija. Portal godišnje bilježi skoro 3.000.000 posjeta i na taj način uspješno spaja Vašu ponudu i potražnju na poljoprivrednom tržištu.

Suradnja Agroklub portala i Chromos Agra traje već gotovo 5 godina.
Angažmanom Agroklub portala svakodnevno su naši korisnici obaviješteni obavijestima koje im pruža Chromos Agro.
Njihove objave s područja poljoprivrede pomažu našim krajnjim korisnicima kako bi bili adekvatno upoznati sa svime što nudimo, kako bi bili učinkovitiji i kvalitetniji u svojoj proizvodnji.
Promocija naše tvrtke preko Agrokluba je detaljna i profesionalna te detaljno prati našu ponudu i potrebe naših kupaca.

Mogućnosti promocije na agroklub.com

U nastavku smo pripremili usluge koje Vam stoje na raspolaganju:

  • Članak koji može biti PR ili edukativnog karaktera, informiranje o akcijskim prodajama, najava nastupa na sajmovima, predstavljanje novih proizvoda ili usluga. Objavljen članak ostaje na portalu zauvijek, a uložen novac postaje prava investicija!
  • Agroletter - promidžbeni materijal koji se šalje jednom mjesečno registriranim korisnicima sa ciljem pojačavanja učinaka promocije. Ako je Vaš cilj prestiž, onda Vam nudimo sponzorstvo Agrolettera
  • Reklamni banneri koji omogućuju: brandiranje tvrtke/proizvoda/usluga, akcijske prodaje, promocija novih proizvoda
  • Društvene mreže Vam osiguravaju dodatni doseg prema ciljanom tržištu; facebook, twitter, google+
  • Poljoprivredni oglasnik kojim Vaša tvrtka/gospodarstvo ostvaruje promociju proizvodnog asortimana prema ciljanom tržištu
  • Istraživanje tržišta

Odlučite li promovirati Vašu djelatnost, proizvode ili usluge na agroklub.com, dobit ćete podstranicu Partnera - potpuno besplatno!

Kako bismo Vam kreirali i poslali neobvezujuću ponudu, molimo Vas da ispunite kratki upitnik.

Tvrtka Agron d.o.o izuzetno je zadovoljna sa radom portala Agroklub jer nudi pregršt stručnih i edukativnih informacija, te s time doprinosi modernizaciji i razvoju hrvatskog agrara. Prisutni su na svim manifestacijama, objavljuju najnovije vijesti i događaje, tako vrlo brzo dolazimo do informacija i saznanja o svim temama vezanim za poljoprivredu u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Kao partneri u mogućnosti smo vrlo brzo, detaljno i stručno obavještavati naše klijente o svim događajima i novostima vezano za naš asortiman, te nam je na taj način uvelike olakšan kontakt sa velikim brojem sadašnjih, ali i budućih klijenata.

Obratite nam se s povjerenjem, jer promocija je s nama jednostavna i učinkovita!


Tagovi

Promocija Agroklub Internet oglašavanje


Autorica

Dunja Kalember

Više [+]

Dunja je administratorica/urednica AgroKluba. Ima 28 godina i završila je diplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer marketing. Voli uživati u životu i istinski je hedonist :) Njezin moto je: "Svaki dan se smij jer život je lijep" :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]